Mergi la conţinutul principal

Barurile şi discotecile, luate la puricat de poliţişti

O amplă acţiune a poliţiştilor brăileni a scos la iveală, în numai trei zile, zeci de nereguli pentru care au împărţit amenzi de peste 4.000 de lei. Potrivit Biroului de presă al IPJ Brăila, cele mai multe contravenţii au fost emise pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice.
Mai exact, în perioada 23-25 ianuarie a.c., politiştii brăileni au desfăşurat activităţi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, în municipiu şi judeţ. Astfel că, echipe de poliţişti din cadrul poliţiei municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi secţiilor de poliţie rurală, au acţionat în zona discotecilor, barurilor şi altor unităţi de alimentaţie publică cu profil similar, pentru verificarea modului în care îşi desfăşoară activitatea societăţile comerciale şi vânzătorii ambulanţi. Echipele de politişti au efectuat controale la 24 de societăţi comerciale cu profil comerţ, discotecă, cafe-bar şi jocuri mecanice, precum şi 10 întreprinderi individuale şi 11 producători particulari, au legitimat 135 de persoane, dintre care 43 au fost controlate corporal sumar, şi au controlat în trafic 52 de autovehicule. Pe timpul desfăşurării acţiunilor au fost constatate 34 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 4.079 lei, 18 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 8 la Legea 12/1990 (republicată), protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 5 conform O.U.G. 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice şi 3 pentru alte abateri.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro