Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Baronii din IMB au facut presiuni asupra ministerului

Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a afirmat, recent, la Craiova, ca asupra ministerului au fost facute presiuni de catre grupuri de interese pentru a fi facuta o raportare mai mica a cantitatilor de griu recoltat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Sosit la Craiova pentru a participa la prima intrunire a Biroului Permanent Judetean PNL Dolj, dupa ce a fost numit presedinte interimar al organizatiei, ministrul Gheorghe Flutur a declarat, intr-o conferinta de presa, ca asupra ministerului pe care-l conduce s-au facut presiuni.
"Va spun nemteste ca grupuri mafiote de interese au creat presiuni pe piata, chiar mediatice, pentru a se da un semnal ca nu exista suficient griu pe piata interna ca sa-l aduca pe slepuri din afara. Si anul acesta s-au facut presiuni la minister si mi-au reprosat ca de ce am spus ca s-au realizat sapte milioane de tone de griu si ca nu mai avem nevoie de importuri", a spus Flutur.
El a lasat sa se inteleaga ca cei care au facut presiuni sint "baronii" din Insula Mare a Brailei. "Vin unii baieti cu salopeta si sapca alba si se invirt pe la minister. Stiu foarte bine cine sint, sint oamenii baronilor din Insula Mare a Brailei. Sa nu mai vina ei sa vorbeasca de motiuni, cind firmele lor acasa au luat 60 la suta din subventiile agricole", a adaugat Flutur.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii