Mergi la conţinutul principal

Barcagiii vor să reînvie Asociaţia "Nautica"

Barcagiii brăileni încearcă să reînvie Asociaţia Proprietarilor de Ambarcaţiuni de Agrement "Nautica", a cărei activitate a intrat într-un con de umbră în ultimii doi ani, după decesul fostului preşedinte, Petre Cristescu. Astfel, pentru marţi, 4 august, ora 18.00, cei interesaţi au fost convocaţi la restaurantul "Mister Pizza", unde se va desfăşura adunarea generală, în cadrul căreia se vor alege noul preşedinte şi noul consiliu director şi se va stabili comisia de cenzori a asociaţiei.

Prin constituirea într-o asociaţie puternică, posesorii de ambarcaţiuni speră să îşi poată proteja mai bine interesele faţă de administratorul bazei nautice, recte societatea "Braicar" SA. Scopul lor este, însă, şi respectarea legislaţiei în vigoare privind protecţia mediului, pescuitul sportiv, navigaţia pe Dunăre şi braţele sale. Barcagiii şi-au propus şi realizarea sau participarea la activităţi ecologice menite să protejeze şi să reabiliteze ecosistemul din zona brăileană a Dunării.

"Comisia de organizare se aşteaptă, dar şi îndeamnă membrii vechi şi cei noi să participe în număr mare la Adunarea Generală şi să vină cu propuneri constructive şi realiste. În prezent, Asociaţia «Nautica» nu dispune de fonduri băneşti sau materiale şi probabil că se va stabili o cotizaţie anuală de 5-10 lei, pentru micile cheltuieli curente", ne-a declarat Petre Casapu, unul dintre membrii comitetului de iniţiativă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro