Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Barbut in scara blocului

Luni seara, jandarmii braileni au prins in flagrant noua braileni cu virste cuprinse intre 18 si 27 de ani, care jucau barbut intr-o scara de bloc din cartierul Vidin. De fapt, oamenii legii au ajuns acolo in urma unei sesizari telefonice venite din partea unor locatari indignati de faptul ca tulburau linistea prin tipete si un limbaj nepotrivit.

Echipajul de jandarmi a ajuns la locul indicat in jurul orei 23.00 si i-au surprins pe cei noua in timp ce practicau alte jocuri de noroc decit cele autorizate potrivit legii. Tinerii au incercat sa scape de "probe" ascunzind zarurile si o parte din bani intr-o cutie postala, dar au fost dati de gol de faptul ca o parte din bani ramasesera pe jos. Dupa ce li s-a executat un control corporal preventiv, cei in cauza au fost sanctionati contraventional conform Legii 61/ 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.
Descoperirea jandarmilor a venit dupa ce, in urma cu doar 5 zile, un echipaj mobil a depistat sapte persoane, cu virste intre 17 si 35 de ani, care jucau barbut chiar pe trotuarul strazii Deva. Alti noua tineri cu aceleasi "indeletniciri" au fost prinsi in luna februarie, in cartierul Hipodrom. "In timpul unei patrulari, jandarmii au observat pe trotuarul strazii mai multi tineri, care erau adunati in jurul unui joc de table. Trecind pe linga acestia, jandarmilor li s-a parut suspect faptul ca aveau doar puluri de culoare alba, ca urmare i-au supravegheat de la distanta si au observat ca ei, de fapt, practicau jocuri de noroc (barbut)", ne-a precizat sg.mj. Sorin Neftode, din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii