Skip to main content

Barack Obama il desemneaza pe Robert Gibbs pentru postul de purtator de cuvint al Casei Albe

Presedintele american ales, Barack Obama, l-a desemnat pe Robert Gibbs, fostul sau director de comunicare din timpul campaniei, pentru a prelua functia de purtator de cuvint al Casei Albe, a anuntat simbata echipa de tranzitie intr-un comunicat, transmite AFP.
Un strateg stralucit, Gibbs, in virsta de 37 de ani, a fost in timpul campaniei lungi si dificile directorul de comunicare si purtatorul de cuvint al lui Barack Obama, pe care l-a insotit in toate deplasarile, punind la punct strategiile de comunicare ale candidatului democrat.
Originar din Arkanas, Robert Gibbs s-a alaturat echipei lui Obama in timpul cursei sale pentru Senat din 2004 si in acelasi an a fost purtatorul de cuvint al lui John Kerry, in timpul campaniei sale prezidentiale, care nu a avut succes.
Obama a numit-o, de asemenea, pe Ellen Moran director de comunicare, iar pe Dan Pfeiffer director de comunicare adjunct.
Moran, nou-venita in echipa Obama, a condus pina atunci grupul feminist apropiat democratilor Emily's List. Ea a ocupat anterior pozitii in cadrul AFL-CIO, principalul sindicat american.
Pfeiffer este directorul de comunicare al echipei de tranzitie si organiza operatiunile de presa ale senatorului de Illinois.
"Aceste personalitati vor detine roluri esentiale si calitatea experientei lor va putea ajuta administratia noastra sa aduca prosperitate si securitate poporului american", subliniaza comunicatul.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu