Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Banu' i-a zis lui Voiculescu: "Spala-ma!"

Dan Voiculescu revine in atentia distributiva a procurorilor. De data
asta cica n-a mai turnat la Securitate, ci doar ar fi spalat un lighean
de lovele. Banii erau murdari rau, fusesera purtati de nu stiu cita
lume si ajunsesera sa puta de la o posta. Cica o buna bucata de vreme, acesti bani au fost in proprietatea lui Copos, care refuza sa-i mai schimbe, sa mai poarte si altceva. Lumea zice pe la colturi ca George Copos obisnuia sa poarte numai hartii de 1.000 de dolari (habar n-am daca exista asa ceva; n-am luat niciodata salariul in hirtii de o mie de parai).
Il cred in stare pe Voiculescu sa spele bani. Nu ca n-ar avea destui
bani curati sau, ma rog, care au fost dati la curatat intre timp. Dar de ce ai bani multi, de ce vrei sa speli si mai multi. Sincer, si eu as
spala daca as avea ce sa spal, evident. As spala bani intr-o veselie, dar abia acum mi-am dat seama ca pentru asta imi trebuie si o masina de spalat. Iar eu nu am bani ca sa-mi cumpar o masina de spalat bani! Am fost la Altex, dar nu aveau decit masini de spalat bani de la 3 milioane de dolari in sus. Mai astept. Astept sa vad ce o sa pateasca Voiculescu. O sa-l curete Basescu, ca sa zic asa? Nu-i exclus, in conditiile in care tu, Felix, ai avut tupeul sa te ceri sef de comisie de ancheta a presedintelui. Dar cine esti tu, bai Voiculescule, sa-i pui fiola lu' Base sa vezi daca miroase sau nu a presedinte? Pai stai, frate, ca daca-i pe-asa, isi aduc aminte si procurorii lui Basescu ce bani obisnuiesti matale sa speli dimpreuna cu amicul Copos. Bai, da' ce gospodin mai esti, bre Felix! Daca nu te-a dus insa mintea sa pui si tu rufele astea de bani la uscat intr-un loc mai ferit de curtea Cotrocenilor, eu ce sa-ti fac, ma? Sincer, in alte vremuri te-as fi turnat la Securitate de nu te vedeai!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii