Mergi la conţinutul principal

Bannerul de la Profi Concordia, sfâşiat de viscol. Automat de cafea, pus la pământ.

În ciuda viscolului, brăilenii nu au stat în case. Totuşi, trotuarele le-au pus la grea încercare puterea, căci în foarte puţine cazuri s-a ieşit cu lopata la darea zăpezii de pe trotuar sau din dreptul magazinelor. Doar ici şi colo, comozii şi-au făcut câte o cărare, însă doar în dreptul uşii. Oricum, la cum spulbera vântul zăpada, munca ar fi fost inutilă şi de Sisif. Totuşi, măcar în staţiile Braicar sau la trecerile de pietoni, s-ar fi putut încerca ceva, astfel încât să se înlesnească circulaţia în aceste zone, scutind pietonii de efortul de a escalada troienele formate în urma utilajelor. Nici staţia (printre cele mai aglomerate din oraş), nici trotuarul de la Piaţa Concordiei nu au fost degajate. Mai mult, o copertină din piaţă a fost sfâşiată de viscol şi pusă la pământ, la fel şi bannerul de pe Profi, din care mai rămăsese mai mult scheletul. Peste drum, la staţia Spitalului 1, un automat de cafea a fost pus şi el la pământ, toată cafeaua fiind împrăştiată/îngheţată pe trotuar.

Tractoare cu lamă de la Salcia Tudor

La permanentul dute-vino al utilajelor de deszăpezire s-au adăugat şi în acest an trei tractoare John Deer venite tocmai de la Salcia Tudor (!). De remarcat că în zonă a fost şi un utilaj cu perie şi sare de la Braicar, care curăţa calea de rulare a tramvaielor.

 

{apte br\ileni f\r\ ad\post au fost caza]i `ntr-un centru de asisten]\ social\

 

De c=nd z\pada [i viscolul s-a pornit, [apte br\ileni f\r\ ad\post au fost lua]i de pe str\zi [i du[i `ntr-un centru al Prim\riei, unde beneficiaz\ de mas\ cald\ [i asisten]\ medical\.

Potrivit reprezentan]ilor Direc]iei de Asisten]\ Social\ Br\ila, patru persoane au primit ad\post `n cursul nop]ii de joi spre vineri [i alte trei persoane ast\zi, `n prima partea a zilei.

Ei au fost caza]i la Centrul Social de G\zduire `n Regim de Urgen]\, iar ac]iunile de identificare [i acordare a sprijinul necesar persoanelor f\r\ ad\post continu\.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro