Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bancile pariaza pe depozitele de economii pe termen scurt

Dupa ce, saptamina trecuta, a pus in miscare primele depozite cu scadenta la 3 ani, Banca Comerciala Romana a lansat o noua modalitate de economisire: depozite la termen, in lei, cu dobinda fixa. Astfel, banca ofera cea mai mare dobinda fixa, la depozitele la termen, in lei, de pina la 7,5% pe an, suma minima necesara pentru constituirea acestora fiind de 1.000 RON.
Depozitele la termen In lei cu scadenta de o luna si trei luni, au inclusa o clauza de dobinda fixa pe perioada constituirii si posibilitatea reInnoirii automate la scadenta sub forma unui nou depozit cu dobinda fixa In conditiile de dobinda practicate de banca la data reInnoirii. Dobinzile practicate de BCR la aceste tipuri de depozite sint bonificate pe transe valorice In functie de suma depusa. Astfel, pentru depozitele scadente la o luna, dobinda anuala este de 7,05% pentru sume de pina la 5.000 de lei, de 7,2% pentru valori de 5.000-10.000 lei si 7,3%, pentru sume de peste 10.000 lei. Pentru depozitele scadente la trei luni, dobinzile sint de 7,25% pe an, 7,4% si 7,5%, intervalele valorice fiind similare cu cele pentru depozitele la o luna.
Noile produse ale BCR vin ca raspuns la ofertele disponibile la BRD si Banca Transilvania, banci care au lansat cu putin timp in urma produse de economisire pe termene scurte extrem de atractive.
Banca Transilvania a majorat la 8% pe an dobinda pentru depozitul pe 210 zile, fiind unul dintre cele mai atractive produse de pe piata. Produsul este destinat atit persoanelor fizice, cit si juridice, iar banca nu percepe, la deschiderea acestuia, nici un comision suplimentar. Dobinda se mentine fixa pe intreaga perioada a depozitului.
Incepind cu data de 1 august, BRD a lansat un nou produs de economisire in lei: Depozitul 1000, oferind doua optiuni privind perioada de economisire: 6 luni cu dobinda fixa de 7,75% pe an si doua luni cu dobinda fixa de 7,25% pe an. Suma minima necesara pentru constituirea depozitului este de 1.000 RON. Nivelul dobinzii este fix, garantat pe intreaga perioada de constituire, plata acesteia facindu-se la scadenta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii