Mergi la conţinutul principal

Banca Comercială Română deschide la Brăila prima unitate pe modelul centrelor de dialog financiar

* Noua unitate se află pe strada Calea Călărașilor, nr. 53 și dispune de echipamente multifuncționale accesibile non-stop * Spațiul încurajează dialogul în baza principiilor de educație financiară, pornind de la diagnosticul bugetului personal, până la consilierea personalizată privind obiectivele și planurile de viață și modul cum acestea pot fi atinse prin servicii și produse bancare * Unitatea este echipată cu 2 ATM-uri (bancomate) și 2 MFM-uri (mașini multifuncționale), care oferă acces facil la operațiuni financiare multiple asociate contului, dar și cu un ADN (automat depunere numerar) destinat persoanelor juridice

 

Banca Comercială Română (BCR) își consolidează prezența în orașul Brăila prin inaugurarea unei unități noi, pe un model ce transformă agenția bancară într-un centru de dialog financiar, axat pe consilierea personalizată a clienților și pe împărtășirea principiilor de educație financiară. Noua unitate este și unul dintre centrele corporate locale ale BCR pentru servicii dedicate clienților persoane juridice.

Unitatea BCR din Brăila dispune de un cadru generos, de aproximativ 1.000 mp, în care sunt amenajate 9 săli de întâlnire, 4 casierii, o sală de training, mai multe spații informale pentru discuții și o zonă dublă de recepție a clienților. Sucursala beneficiază și de o zonă deschisă nonstop, 24 Banking, care include două ATM-uri (bancomate) și două MFM-uri (echipamente multifuncționale), ce oferă clienților acces facil la o gamă largă de operațiuni financiare, precum retrageri și depuneri numerar, schimb valutar, plata facturilor și plata ratelor.

De asemenea, zona de Self Service 24 Banking este echipată cu un ADN Autosafe BCR, un automat bancar destinat persoanelor juridice, prin intermediul căruia se poate depune numerar în lei, în conturile companiei, de către reprezentanții legali sau delegații care au acest drept. O depunere poate fi efectuată în mai multe tranșe de câte 100 de bancnote, succesiv, iar suma depusă se reflectă în timp real în soldul contului.

„Ne bucurăm că reușim să deschidem la Brăila o nouă unitate dezvoltată pe modelul inovator al centrelor de dialog financiar. Spațiul oferă o experiență bancară la standarde înalte, atât prin infrastructură și ambient, cât și prin sprijinul personalizat pe care îl oferă colegii mei. Pentru noi, relația de încredere cu clienții se bazează pe discuții sincere despre bani, chiar și în momente de incertitudine: cum facem să economisim, în ce investim, cum accesăm finanțare pentru o afacere, când e mai bine sau nu să luăm un credit, când și de ce facem o refinanțare. Suntem aici să oferim o nouă perspectiva asupra vizitei într-o unitate bancară și să discutăm despre cum facem să avem o relație sănătoasă cu banii”, a declarat Laurențiu Vasilief, Director Zonal Retail BCR.

Recomandările și sugestiile oferite de clienții BCR au avut, de asemenea, un rol important în dezvoltarea noii unități din Brăila, scopul principal fiind îndeplinirea cât mai îndeaproape a nevoilor și dorințelor acestora. Adresa noii unități este Calea Călărașilor, nr. 53, Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro