Mergi la conţinutul principal

Badalan, din nou in carti pentru un fotoliu de deputat

Fostul candidat PDL la Primaria municipiului, generalul (r) Eugen Badalan, este din nou in carti pentru ocuparea unui fotoliu de parlamentar de Braila. Dupa ce, in urma cu citeva saptamini, in urma unor alegeri interne ale partidului, democrat-liberalii braileni au aratat clar ca prefera ca in colegiul II pentru deputati sa candideze Ionel Adetu si nu Badalan, saptamina aceasta lucrurile au luat o alta intorsatura. Asa cum a anuntat presedintele filialei brailene, Nicolae Mitroi, Ionel Adetu s-a retras deoarece era prea ocupat cu afacerile asa ca, in locul lui, va candida fostul general. Mitroi a explicat ca aceasta este lista care a fost trimisa la centru spre validare, dar ca nu exclude sa mai apara si alte modificari: "Definitivarea listelor se intimpla la Bucuresti, dupa data de 7 octombrie. Pentru aceasta etapa Braila are lista definitivata, cu cei pe care ii stiti si cu domnul Badalan in locul lui Adetu, care s-a retras. Urmatorul pas va fi sa trimitem in contul partidului suma de 2.700 de lei, pe care trebuie sa o depuna fiecare candidat ca si garantie pentru participare. Dosarele candidatilor, dupa ce vor fi analizate si semnate de Boc, se vor intoarce la judete spre a fi depuse la comisia electorala, pina pe 21 octombrie", a explicat Mitroi. Acesta a tinut sa mai adauge ca este deranjat de comentariile care se fac pe seama lui Badalan, ca nu l-ar fi vrut colegii si le-a fost, de fapt, bagat pe git, asa ca a punctat: "Am spus de la bun inceput ca lucrurile se desfasoara in mai multe etape pina ce listele vor fi batute in cuie. Votul din prima sedinta a fost statutar, dupa cum tot statutar este ca aceste liste sa fie aprobate de forurile superioare. Se stia ca pe parcursul acestei perioade lucrurile puteau sa sufere modificari... Si de acum incolo pot aparea modificari. Nu trebuie sa incercam sa cream animozitate in legatura cu persoana lui Badalan, ca lucrurile nu sint asa. Noi ne prezentam cu o echipa coerenta, sudata. Dar chiar ma enerveaza ca se tot bate moneda pe asta".
In ceea ce il priveste, Eugen Badalan a replicat ca este foarte calm si ca nu il afecteaza comentariile: "PDL e un partid mare, in care sint opinii diverse, care se pot manifesta prin contradictii intre membri. Dar PDL are si niste reguli, iar pentru stabilirea listelor de candidati s-au respectat aceste reguli. Dar e posibil ca pina pe 21 octombrie sa mai apara modificari....Asa ca Badalan s-ar putea sa dispara din lista si sa apara altcineva, nu vad unde e problema. Important e sa mergem pe o echipa care sa aduca voturi multe partidului. Nu vom merge pe branduri ca “Mitroi” sau “Badalan”, ci pe brandul “PDL”", a mai adaugat Badalan.

Candidatii PDL

In acest moment, lista refacuta a PDL Braila pentru alegerile parlamentare arata in felul urmator: in Colegiul nr. 1 pentru Senat ar urma sa candideze consilierul judetean Nicolae Mitroi, iar in cel de-al doilea colegiu va merge senatorul Dan Sabau. In ceea ce priveste Camera Deputatilor, in Colegiul nr. 1 va candida consilierul judetean Ion Stefan, in Colegiul nr. 2, consilierul municipal Eugen Badalan, in Colegiul nr. 3 va candida consilierul local Grigore Potec, in Colegiul nr. 4 va candida fostul viceprimar de la Cazasu, Gabriel Ciochina, iar in colegiul nr. 5, fostul primar de la Baraganu, Neculai Zotoi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu