Mergi la conţinutul principal

Bătut de vecin în faţa Gării CFR Brăila

• Iulian Lupu a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violenţe • în martie anul trecut, l-a acostat pe un vecin în zona peronului CFR, l-a ajuns din urmă între linii şi l-a snopit în bătaie • victima a avut nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale

 

Brăileanul Iulian Lupu, în vârstă de 32 de ani, a fost trimis în judecată, pentru că l-a agresat pe un vecin. Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorii brăileni, Adrian I. a locuit pe o stradă din cartierul Chercea, fiind vecin la distanţă de o casă cu imobilul în care locuieşte familia inculpatului Lupu Iulian. Adrian a copilărit cu fraţii Lupu, dar, din anul 2012, relaţiile de amiciţie dintre aceştia s-au deteriorat, ajungând să se evite reciproc.

În seara zilei de 3 martie 2016, ora 18:30, Adrian I. se întorcea de la serviciu. A coborât din autobuz în faţa staţiei CFR, intenţionând să traverseze liniile de cale ferată, pentru a ajunge la domiciliu. În faţa gării, însă, i-a văzut pe fraţii Lupu Iulian şi Ştefan, astfel că a ocolit clădirea şi s-a îndreptat către peron, continuându-şi deplasarea către Podul Apollo. După ce a parcurs jumătate din lungimea peronului, brăileanul a sesizat că este urmărit şi, când s-a întors, l-a văzut pe Iulian Lupu.

Ajuns la capătul peronului, Adrian I. a început să traverseze liniile de cale ferată, către cartierul Chercea. Procurorul de caz precizează: “În timp ce se afla între linii, persoana vătămată a fost ajunsă din spate de Lupu Iulian, care l-a prins de gulerul gecii şi i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei, I. Adrian căzând la pământ. După ce l-a lovit şi cu picioarele, inculpatul a părăsit locul faptei. După ce s-a ridicat de la pământ, partea vătămată s-a îndreptat spre casă (...)”.

La scurt timp, concubina celui bătut, văzând în ce hal arăta, a sesizat poliţia, apelând numărul pentru urgenţe 112. Adrian I. a fost transportat cu ambulanţa la UPU – Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, iar a doua zi a depus plângere penală împotriva vecinului. Potrivit certificatului medico-legal, Adrian I. a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit de Iulian Lupu.

Poliţiştii au folosit drept probă la dosar imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Gara CFR, dar şi mărturia unui acar, angajat CFR care tocmai intrase în serviciu şi care văzuse incidentul.

Iulian Lupu a recunoscut că şi-a lovit vecinul, afirmând că a recurs la agresiune pentru că Adrian I. îi jignea familia, în momentul în care consuma băuturi alcoolice.

Cazul va fi soluţionat de magistraţii Judecătoriei Brăila.      

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro