Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătaie cu furci și cuțite în comuna Galbenu

* mai mulți tineri au intrat în conflict în comuna Galbenu din județul Brăila și s-a ajuns la un adevărat “război” în stradă, astfel că fiecare a lovit cu ce a putut * bătăușii erau înarmați cu furci, bâte și cuțite * două persoane au ajuns la spital, iar polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru loviri sau alte violențe și distrugere

 

Conflict între grupări rivale din comuna Galbenu. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie, în data de 22 iulie, unii ajungând la spital. Indivizii implicați în altercația violentă erau înarmați cu furci, bâte și cuțite. Polițiștii au pus capăt conflictului, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Oricum, oamenii din localitate au spus că ar fi vorba despre un grup care a băgat spaima în localnici, întrucât membrii acestuia sunt implicați frecvent în diferite conflicte violente. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum mai mulți tineri se întâlnesc într-o intersecție și descarcă arme albe dintr-o căruță, în așteptarea rivalilor aflați în apropiere, pe stradă. Potrivit polițiștilor, doi tineri implicați în scandal au ajuns la spital. Totodată, două mașini care erau parcate pe marginea drumului au fost vandalizate de tinerii care s-au bătut. Polițiștii continuă ancheta în acest caz, sub coordonarea procurorilor.

Am solicitat date cu privire la acest incident agresiv de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila și ni s-au transmis următoarele: “În data de 22 iulie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe raza satului Sătuc are loc un conflict intre mai multe persoane. Din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat că pe o stradă din satul Sătuc a avut loc un conflict între un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Galbenu care s-ar fi aflat alături de alte persoane  și un alt grup de bărbați, cu vârstele cuprinse între 22 și 28 de ani, din Sătuc, aceștia lovindu-se reciproc cu diverse obiecte. În urma evenimentului, două persoane au suferit vătămări corporale, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, în urma evenimentului au fost distruse și două autoturisme ce erau parcate în zonă. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovirea sau alte violențe și distrugere, acesta urmând a fi soluționat conform prevederilor legale”.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii