Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătaie cu bâte și pietre la Însurăței

* în urmă cu o săptămână, mai mulți tineri din orașul Însurăței s-au încăierat în parcul din localitate  * primarul localității, Gheorghe Ionel, ne-a confirmat incidentul, afirmând că tinerii au rupt o bancă și că s-au încăierat, fără a fi însă vorba de victime * edilul ne-a mai spus că a fost vorba de o neînțelegere între membrii a două familii * potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, a doua zi după incident, un bărbat de 44 de ani a sesizat Poliția Orașului Însurăței, pe motiv că ar fi fost lovit de cinci tineri * oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv încăierare, după ce s-au sesizat din oficiu

 

Bătaie cu pietre, bâte și înjurături între membrii a două familii rivale, în parcul din localitatea Însurăței, județul Brăila, în urmă cu o săptămână. Primarul orașului Însurăței, Gheorghe Ionel, ne-a spus că, în ultima vreme, astfel de evenimente nu s-au mai petrecut în localitate.

"Din câte am înțeles, a fost vorba de o încăierare în parc, câțiva tineri s-au îmbrâncit, au rupt o bancă... dar nu a fost nimeni rănit. În ultima vreme, pot să vă spun că la Însurăței nu au mai fost scandaluri. Iar dacă acum a fost, sigur nu au fost implicați oameni care a doua zi să se ducă la irigat sau la munca câmpului. Din ce am înțeles, a fost vorba de un tânăr de 17 ani și de unchiul său, de fapt alde Oprișan cu alte Anghelescu. O încăierare între tineri, nimic mai mult", ne-a spus primarul de la Însurăței, Gheorghe Ionel.   

Incidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, 6/7 iulie a.c., în jurul orei 22.00, iar tinerii implicați erau înarmați cu bâte (sau cu scânduri), în timp ce rivalii din tabăra adversă ar fi aruncat cu pietre, încercând să fugă din calea agresorilor. Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul ne-au relatat că, din cauza scandalului de săptămâna trecută, cetățenilor din Însurăței le este frică să se mai plimbe seara prin respectivul parc.

În urma verificărilor efectuate de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila (IPJ), am primit următorul punct de vedere referitor la evenimentul de la Însurăței, de săptămâna trecută:

"La data de 7 iulie 2021, polițiștii au fost sesizați cu o plângere de către un bărbat de 44 de ani, din orașul Însurăței, cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 iulie, in jurul orei 22.00, în timp ce se afla în parcul din centrul orașului, a fost agresat de cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 31 de ani, toți cu domiciliul în orașul Însurăței. În urma evenimentului nicio persoană nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale la fața locului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, în continuare fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii