Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătaie între grupări rivale în zona restaurantului “Cabana Stejarilor”

* altercația a avut loc duminică seara, iar printre scandalagii ar fi fost interlopi din gruparea Buricea, din cartier Radu Negru, potrivit unor surse judiciare * de la Poliția Brăila ni s-a transmis că, într-adevăr, duminică seara a avut loc un scandal la un eveniment festiv de la un restaurant din afara municipiului, fără alte detalii * polițiștii și jandarmii au intervenit și au restabilit ordinea

 

Grupări rivale s-au încăierat și s-au lovit cu arme albe, în zona unui restaurant din afara municipiului Brăila. Potrivit unor surse judiciare, altercația ar fi avut loc  în zona restaurantului “Cabana Stejarilor”, iar printre scandalagii ar fi fost interlopi din gruparea Buricea, din cartier Radu Negru. Polițiștii și jandarmii au intervenit pentru restabilirea ordinii publice. De la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila ni s-a comunicat faptul că, într-adevăr, a avut loc un scandal între mai multe persoane la un restaurant din afara municipiului, fără alte detalii.

Potrivit informațiilor primite, polițiștii brăileni au fost sesizați, duminică seara, în jurul orei 22:00, cu privire la faptul că, în zona unui restaurant situat în afara municipiului Brăila, unde era organizat un eveniment festiv era în desfașurare un scandal între mai multe persoane. La fața locului au intervenit atât polițiști cât și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila care au restabilit liniștea publică. “Astfel, polițiștii au constatat că două grupuri de persoane din Brăila s-au lovit reciproc cu diferite obiecte contondente, fiind identificate un număr de 5 persoane implicate în eveniment, cu vârstele cuprinse între 32 și 50 de ani. Niciuna dintre persoanele implicate în eveniment și identificate la fața locului nu a solicitat intervenția ambulanței”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, port și folosire fără drept de obiecte periculoase, distrugere și lovire sau alte violențe.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii