Mergi la conţinutul principal

Bătăuşii de la chioşc, trimişi în judecată

doi tineri au mers la un magazin alimentar din cartier Radu Negru, unul a agresat-o pe vânzătoare, iar altul a distrus uşa de la chioşc • femeia şi-a chemat fiul în ajutor, însă şi acesta a încasat câţiva pumni • procurorul a dispus trimiterea în judecată a celor doi atacatori

 

În zorii zilei, doi brăileni s-au apucat să facă legea la un chioşc situat pe Calea Călăraşilor, intersecţie cu strada Sebeşului, în zona cartierului Radu Negru.

Un individ a agresat-o pe vânzătoare, iar altul a distrus uşa de acces. Procurorul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila a definitivat ancheta şi a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Constantin Ciprian D., în vârstă de 36 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, şi faţă de inculpatul Gigi Ionuţ B., de 25 de ani, pentru infracţiunea de distrugere.

După cum se arată în rechizitoriul procurorului, în luna aprilie 2017, brăileanca M.D. a depus o plângere la Poliţia Municipiului Brăila, prin care reclama faptul că a fost agresată fizic de inculpatul Constantin Ciprian D., iar inculpatul Gigi Ionuţ B. a distrus rama de tâmplărie PVC a tocului uşii de acces de la chioşcul alimentar administrat de reclamantă. De asemenea, ulterior, împotriva lui Constantin D. a formulat plângere un alt brăilean, care a reclamat faptul că a fost agresat, fiind vorba chiar despre fiul femeii.

Din materialul probator a reieşit faptul că, reclamanta M.D. deţine un chioşc alimentar în Brăila, pe Calea Călăraşilor, la intersecţie cu strada Sebeşului. În dimineaţa zilei de 2 aprilie 2017, în jurul orei 7.00, inculpatul Constantin Ciprian D. a solicitat două pachete cu ţigări Kent, în valoare de 32 lei, însă a plătit suma de 10 lei, refuzând să plătească diferenţa. Pe fondul stării de ebrietate, inculpatul a devenit agresiv, a mers la uşa de acces şi, după mai multe discuţii cu vânzătoarea M. D., a lovit-o pe aceasta în zona feţei. La scurt timp, la chioşc a venit şi inculpatul Gigi Ionuţ B., prieten cu cel care făcea scandal, acesta lovind şi distrugând rama de la tocul uşii.

În urma incidentului, administratora magazinului şi-a sunat fiul, pe care l-a chemat în ajutor, însă şi el a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către Constantin D. Cele două persoane agresate, mamă şi fiu, şi-au scos certificate medico-legale, din care reieşea faptul că pentru leziunile suferite au nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Dosarul în cauză a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Brăila, unde se va decide pedeapsa pe care o merită cei doi inculpaţi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro