Mergi la conţinutul principal

Bărbat din Făurei acuzat că și-a violat nepoata de numai 5 ani și 8 luni. Individul a fost arestat

* pe 6 martie, organele de cercetare penală din cadrul Poliției orașului Făurei au dispus luarea măsurii reținerii pe o durată de 24 de ore față de inculpatul Mustafa Fănel de 43 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol * în seara zilei de 4 martie, bărbatul rămăsese doar cu nepoata sa de 5 ani și 8 luni și a întreținut cu aceasta un raport sexual oral, profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra * la Judecătoria Făurei s-a dispus luarea măsurii arestării preventive față de inculpat

 

 

 

Arest preventiv pentru un bărbat din Făurei care și-a violat nepoata minoră.

Potrivit anchetatorilor, în data de 6 martie, ora 20.40, organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila – Poliția orașului Făurei au dispus luarea măsurii reținerii pe o durată de 24 de ore față de inculpatul Mustafa Fănel de 43 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Din probatoriul administrat în cauză, arată procurorii, până la acest moment al urmăririi penale, în sarcina inculpatului s-a reținut că, în seara zilei de 4 martie, în jurul orei 19.00, profitând că ceilalți membri ai familiei plecaseră temporar de la domiciliul său din oraș Făurei și rămăsese doar cu nepoata sa M.R.M., în vârstă de 5 ani și 8 luni, care se afla în îngrijirea sa și a soției sale, inculpatul Mustafa Fănel a întreținut cu aceasta un raport sexual oral. El a profitat de imposibilitatea minorei de a-și exprima voința și a se apăra, precum și de împrejurarea că aceasta are o deficiență de vorbire, astfel că nu a putut relata despre fapta comisă de inculpat.

Urmare a propunerii formulate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei, la Judecătoria Făurei s-a dispus luarea măsurii arestării preventive față de inculpat, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 7 martie.

Procurorii fac precizarea că în cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii reținute în sarcina inculpatului, iar măsura dispusă de instanță nu este de natură să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Se mai arată că prezentul comunicat transmis de la Parchetul Făurei a fost întocmit în conformitate cu prevederile art. 28 al. 4 din Ghidul de bune practici privind relația sustemului judiciar cu mass media, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 197/2019.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro