Mergi la conţinutul principal

Bărbat din comuna Mircea Vodă, electrocutat pe câmp

Încă un brăilean şi-a găsit sfârşitul într-un mod pe cât de stupid, pe atât de tragic, fiind electrocutat în timp ce încerca să fure, după toate probabilăţile, componente ale liniilor electrice aeriene (LEA) de la un stâlp de electricitate.
Potrivit Biroului de Presă al IPJ Brăila, vineri, 24 august, la ora 11.48, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Oraşului Făurei a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112, în legătură cu decesul unui bărbat (deocamdată) neidentificat.
Apelul fusese făcut de către un bărbat de 62 de ani, din satul Horia, comuna Surdila Greci, care, în aceeaşi zi, la ora 11.30, a dat peste cadavrul care zăcea pe islazul satului, în vecinătatea unor stâlpi de electricitate.
La scurt timp, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei, care a constatat că cele sesizate se confirmă. La o primă investigaţie, s-a observat că victima prezenta urme de electrocutare.
În urma cercetării făcute la locul incidentului, s-a stabilit că bărbatul electrocutat se afla la o distanţă de aproximativ cinci metri de un stâlp de electricitate. În apropiere au fost găsite un topor şi o pereche de pantofi sport, care aparţineau victimei.
Stâlpul de susţinere a conductorilor de electricitate prezenta un indiciu relevant pentru anchetatori: izolatorii sparţi, iar până la jumătatea lui atârnau două cabluri din reţea. În aceeaşi zi, s-a aflat şi identitatea bărbatului mort prin electrocutare, acesta fiind domiciliat în comuna Mircea Vodă.
Pe trupul neînsufleţit nu au fost identificate urme de violenţă, acesta fiind transportat la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei exacte a morţii.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu