Mergi la conţinutul principal

Bănel Nicoliţă a renunţat la proiectul CS Făurei

• fostul internaţional nu mai investeşte în echipa de fotbal şi a dat drumul tuturor jucătorilor pe care i-a adus • “Sunt dezamăgit de anumiţi oameni, iar pe de altă parte şi fetiţa mea cea mare şi-a dorit mult să renunţ”, a declarat fostul internaţional stelist

 

Surpriză de proporţii în fotbalul brăilean! Cu câteva zile înainte de finalul anului 2019, CS Făurei nu mai are niciun jucător legitimat. Managerul şI investitorul principal al echipei, Bănel Nicoliţă, a renunţat la proiectul pe care l-a început la echipa de fotbal şi a dat liber tuturor jucătorilor. În aceste condiţii este puţin probabil ca formaţia din Făurei să poată continua evoluţia sa în Liga a III-a.

Se pare că Bănel Nicoliţă a fost dezamăgit de faptul că autorităţile locale nu l-au sprijinit financiar, iar singur nu putea continua să susţină echipa.

Contactat telefonic, fostul internaţional stelist a confirmat faptul că renunţă la proiectul său de la Făurei. “Sunt dezamăgit de anumiţi oameni şi de aceea am lăsat echipa. Am renunţat la acest proiect. Am dat drumul tururor jucătorilor, ei au venit pentru mine la Făurei şi era normal să le spun că eu nu mai sunt investitor la această echipă”, ne-a declarat Bănel Nicoliţă.

Pe de altă parte fostul internaţional stelist a spus că şi fetiţa lui Amalia l-a rugat să renunţe la drumurile pe care le făcea la Făurei şi să stea mai mult cu ea. 

“Amalia, fetiţa mea cea mare, şi-a dorit mult să renunţ. Cu toate că am băgat mulţi bani la CS Făurei şi fotbalul este marea mea pasiune, trebuie să închid acest capitol. În acest moment copilul este cel mai important şi vreau să stau mai mult cu familia”, a mai spus Nicoliţă.

 CS Făurei a promovat în Liga a III-a la finalul sezonului 2017-2018. În primul campionat din acest eşalon fotbalistic, echipa din Făurei s-a clasat pe locul al 8-lea. După primele 15 etape ale sezonului 2019-2020, CS Făurei are 20 de puncta şi se află pe locul al 9-lea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro