Mergi la conţinutul principal

Băieţel de 12 ani, jucărie sexuală pentru un obsedat

un bărbat de 32 de ani, din comuna Galbenu, sat Drogu, a abuzat de un minor pe care l-a pus să îl masturbeze după ce i-a oferit anumite sume de bani • individul a profitat de imposibilitatea copilului de 12 ani de a se apăra şi l-a obligat să îi satisfacă nevoile sexuale • procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei a cerut arestarea preventivă a inculpatului Mîţă Daniel, iar instanţa l-a trimis în spatele gratiilor

 

Şi-a satisfăcut dorinţele sexuale cu ajutorul unui minor de numai 12 ani. Un bărbat din comuna Galbenu, sat Drogu, a profitat de copilul căruia i-a promis că îi dă telefonul, ba chiar i-a dat şi bani, pe care l-a obligat să îl masturbeze. Individul de 32 de ani, Mîţă Daniel, a fost arestat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Potrivit informaţiilor transmise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei, în data de 31 iulie, procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Mîţă Daniel, pentru infracţiunea prevăzută de art. 219 al.1 şi 2 din Cod Penal. Cererea a fost admisă de judecătorul competent, care a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpat pentru o perioadă de 30 de zile. “Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Mîţă Daniel pe o durată de 30 de zile, cuprinsă între 31.07.2019 până la data de 29.08.2019 inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, este soluţia Judecătoriei Făurei.

Inculpatul a formulat contestaţie, însă Tribunalul Brăila este cel care va da soluţia finală.

Din probatoriul administrat în cauză, arată procurorul de la Parchetul Făurei, a rezultat faptul că, în datele de 24 iulie şi 28 iulie, în jurul orei 21.00, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale adoptate în vederea satisfacerii unor nevoi sexuale, în timp ce se afla în locuinţa sa din comuna Galbenu, sat Drogu, inculpatul Mîţă l-a abuzat pe copilul de 12 ani. “Profitând de imposibilitatea de a-şi exprima voinţa în mod valabil şi promiţându-i oferirea de bani şi înmânarea telefonului său mobil marca Samsung pentru a-l folosi la jocuri virtuale, inculpatul a efectuat câte un act de masturbare în prezenţa persoanei vătămate minore M.V., în vârstă de 12 ani. I-a oferit apoi sumele de 10 lei, respectiv 11 lei şi a determinat-o să-l masturbeze în continuare”, a stabilit procurorul.

Bărbatul de 32 de ani acuzat de comiterea unor infracţiuni grave a fost dus în faţa instanţei, iar procurorul a arătat că lăsarea în libertate este un pericol pentru comunitate, mai ales că individul a profitat de un copil fără apărare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro