Skip to main content

Bădălan se autosuspendă din PDL

Deputatul PDL Eugen Bădălan își va anunța vineri autosuspendarea din rândul democrat liberalilor ca urmare a sentinței primite în dosarul "Cauciucul". Informația a fost făcută publică joi seară, în exclusivitate, de către Constantin Dumitriu, președintele filialei PDL Brăila, în cadrul emisiunii "Realitatea în Obiectiv", prezentată de Marian Coman. "În primul rând, vom vedea ce scrie în codul etic și, în zilele următoare, vom decide ce este de făcut. După părerea mea, vinovăția va fi atunci când decizia este irevocabilă și definitivă. Mâine dimineață noi vom avea o conferință de presă la care va participa și domnul deputat Bădălan și în care dânsul își va anunța autosuspendarea din partid. Prin acest gest noi dăm dovadă că într-adevăr ne supunem propriului cod etic votat și nu suntem ca alți parlamentari din alte partide care țin morțiș să rămână în partid, care țin morțiș să rămână în funcțiile de conducere ale unui partid", a declarat aseară Dumitriu. Acesta a negat faptul că în momentul de față există o situație "incendiară" în rândurile democrat liberalilor brăileni și merge pe ideea "nevinovat până la proba contrarie".

"Opinia mea va fi tranșantă și apăsată, abia atunci când decizia este una definitivă și irevocabilă, pentru că dacă ascultăm părerea deputatului Bădălan, acesta își va susține nevinovăția cu argumente. Am discutat acest lucru și n-are rost să-l comentăm aici, pentru că nu suntem părți în dosar ca să știm cu amănuntul. Dar ascultând părerea deputatului Bădălan, care este direct implicat, își susține nevinovăția pentru că sunt lucruri care nu au fost făcute atunci când era șeful Statului Major, au fost făcute dinainte. Deci lucrurile nu sunt atât de clare. Repet, este o primă decizie", a încheiat PDL-istul.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu