Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Avioane ale companiei Onur Air, implicate in doua incidente in aceeasi zi

Un avion al companiei Onur Air care asigura legatura intre Kayseri (centrul Turciei) si Istanbul, a iesit de pe pista, vineri, la putin dupa aterizare, iar un altul a avut o problema cu reactorul, in vestul tarii, care a determinat intirzierea decolarii cu mai mult de trei ore, transmite AFP.
Aparatul implicat in incidentul de la Istanbul, un McDonnell-Douglas 88 (MD-88), s-a impotmolit in pamint, la capatul pistei, in timpul unei manevre, a precizat agentia Anatolia. Potrivit purtatorului de cuvint al companiei, nimeni nu a fost ranit si pasagerii au fost evacuati fara probleme.
In cadrul unui alt incident, care a avut loc tot vineri, pasagerii francezi ai aceleiasi companii au fost blocati pentru scurt timp la aeroportul international de la Izmir, in vestul Turciei, in urma unei probleme tehnice a aparatului care urma sa plece spre Franta.
Potrivit companiei, o problema a reactorului a determinat o intirziere de trei ore si 17 minute a zborului Izmir-Toulouse, iar pasagerii au fost in cele din urma mutati in alt aparat. Purtatorul de cuvint al companiei a precizat ca politia nu a intervenit cind unul dintre pasageri "suparat si aparent in stare de ebrietate" a spart un geam al aeroportului cu o scrumiera.
Companiei Onur Air i s-a retras autorizatia de zbor din motive de siguranta pe o perioada de zece zile, in mai, in Elvetia, Germania, Olanda si Franta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii