Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aviatia israeliana a bombardat tinte siriene

Aviatia israeliana a bombardat, joi dimineata, tinte siriene, fara sa provoace pagube sau victime, a anuntat agentia oficiala de stiri siriana, citata de Reuters.
Apararea antiaeriana siriana a deschis focul asupra avioanelor israeliene, care au intrat in spatiul aerian al Siriei dupa miezul noptii, a adaugat sursa citata.
"Republica Araba Siriana avertizeaza guvernul Israelului inamic si isi rezerva dreptul de a raspunde in conformitate cu ceea ce va considera adecvat", a precizat SANA.
Martori oculari au relatat ca au auzit zgomotul facut de cel putin cinci avioane deasupra zonei Tal al-Abiad, aflata la granita Siriei cu Turcia, la aproximativ 160 de kilometri nord de orasul sirian Rakka, si au afirmat ca aparatele s-au indreptat apoi spre sud.
Armata israeliana nu a comentat informatia. Autoritatile israeliene au cerut Siriei in repetate rinduri sa puna capat sprijinului acordat gruparilor palestiniene si miscarii libaneze Hezbollah.
Siria a anuntat ultima data ca a deschis focul asupra unor avioane israeliene in iunie 2006, cind aviatia israeliana a survolat resedinta de vara a presedintelui Bashar al-Assad. Oficiali israelieni au declarat atunci ca actiunea a reprezentat un mesaj, cerindu-i liderului sirian sa renunte la sustinerea Hamas, dupa ce gruparea palestiniana rapise un soldat israelian.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii