Mergi la conţinutul principal

Avansări în grad de Ziua Naţională a României, la Jandarmeria Brăila

* 12 cadre militare au fost răsplătite pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor prin avansare la gradul următor înaintea expirării stagiului minim

 

 

 

 

 

Avansări în grad la Jandarmeria Brăila. Potrivit comunicatul transmis de reprezentanţii instituţiei, douăsprezece cadre militare au fost răsplătite pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor prin avansare la gradul următor înaintea expirării stagiului minim, la zi de mare sărbătoare, Ziua Națională a României. „Încă o tresă pe epoleții a doi ofițeri și zece subofițeri a fost răsplata unității pentru profesionalismul cu care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu și pentru rezultatele bune obținute de-a lungul carierei lor. Evenimentul a avut loc joi, 2 decembrie, la sediul la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Brăila. Au fost avansați doi ofițeri de la gradul de căpitan la gradul de maior, respectiv de la gradul de locotenent la căpitan. Cinci subofițeri au fost avansați de la gradul de plutonier major la plutonier adjutant și alți cinci de la gradul de plutonier adjutant la plutonier adjutant șef. Noile însemne de grad au fost înmânate de conducerea unității”, au transmis reprezentanţii IJJ Brăila.

Cei doisprezece militari au fost felicitați pentru munca depusă și pentru rezultatele bune pe care le-au obținut de-a lungul carierei lor. Totodată, conducerea unității le-a transmis îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria și de a fi în permanent în slujba comunității.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro