Mergi la conţinutul principal

Avalanşa amenzilor de week-end

În perioada 25-27 septembrie, poliţişti de ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila şi Poliţiilor orăşeneşti Ianca, Însurăţei şi Făurei, de la secţiile de poliţie rurală şi posturile de poliţie comunale arondate, cu sprijinilor jandarmilor, au acţionat în zona discotecilor, cluburilor, barurilor şi pieţelor, pentru a combate infracţiunile cu violenţă. S-a verificat modul în care îşi desfăşoară activitatea societăţile comerciale şi cum se transportă şi comercializează peştele, legumele şi fructele. "Echipele care au participat la acţiuni au efectuat controale la 42 de unităţi comerciale tip discotecă, au verificat 14 producători particulari, au legitimat 174 de persoane, dintre care 16 au fost conduse la poliţie, pentru verificări suplimentare, şi au controlat 89 de autovehicule. Poliţiştii au aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 16.575 lei", a precizat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Cele mai multe amenzi, respectiv 25, s-au dat şoferilor certaţi cu legea, conform OUG 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice. Alte 16 sancţiuni au fost aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.Totodată, au fost confiscate cantităţile de 521 de fructe şi legume şi 3 metri cubi lemne de foc.
În plasa poliţiştilor a picat Ionuţ T. (22 de ani), din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, prins în timp ce comercializa ilicit, pe Şoseaua Focşani, din municipiu, cantitatea de 471 kg de struguri.
Nu avea documente de provenienţă a mărfii.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu