Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Autorii unui scandal petrecut in buricul tirgului, judecati pentru ultraj contra bunelor moravuri si port ilegal de arma alba

Doi pusti pusi pe harta, care au devastat Clubul "Bizar" de pe strada Brasoveni, provocind scandal si luindu-se la harta cu clientii, au fost pusi sub invinuire si dati pe mina instantei de judecata, sub doua capete de acuzare: ultraj contra bunelor moravuri/ tulburarea linistii publice si port ilegal de arma alba. Desi au fost audiati mai multi martori si au fost prelevate amprente, totusi, autorii scandalului se considera nevinovati, negind savirsirea oricaror infractiuni. Politia ii cauta acum pe alti doi indivizi, ramasi neidentificati, prietenii celor doi infractori trimisi in judecata.
Incidentul s-a petrecut asta-iarna, mai precis in seara zilei de 20 decembrie 2004. In incinta Clubului "Bizar" se aflau, in acel moment, in jur de 40 de consumatori. Potrivit anchetatorilor, in jurul orei 19.00, si-au facut aparitia Alexandru Gabriel Pitis, 17 ani, Lucian Marius Stan, 19 ani, impreuna cu alti doi indivizi, care au comandat o sticla de vin. La un moment dat, fara nici un motiv, Pitis s-a ridicat de la masa, a luat o sticla cu apa minerala si i-a turnat-o pe cap unui consumator, aflat in apropiere. Din acel moment, s-a declansat scandalul. Barmanul Alin George Lipan a primit un pumn in stomac, pentru ca incercase sa-i linisteasca pe turbulenti, Ionut Kheles s-a trezit cu un scaun in cap, ba a fost amenintat si cu un briceag, iar ceilalti martori au fugit care incotro. Peste tot "zburau" scaune, sticle si pahare. Pina sa soseasca politia, Pitis, Stan si ceilalti doi derbedei si-au luat talpasita, nu inainte de a face tandari un geam al localului. Culmea, dupa ce au fost identificati, autorii scandalului de la Clubul "bizar" l-au luat pe "nu" in brate. Cu toate acestea, ei tot nu au scapat de dosar penal.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii