Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Autorii unor furturi din autoturisme, prinsi la scurt timp de la producerea faptelor

Zilele trecute, politistii braileni au reusit sa prinda cinci braileni care au spart trei autoturisme, aducind proprietarilor un prejudiciu total de 1.300 RON. Doi dintre ei au fost prinsi in flagrant, iar restul, la scurt timp de la producerea faptelor.
In ziua de 26 ianuarie, in jurul orei 15.00, o patrula auto formata din agenti din cadrul Biroului de Politie Urbana a surprins In flagrant doi suspecti, care au sustras o poseta dintr-un autoturism marca "LADA", parcat pe str. Petru Maior, din municipiul Braila. Deoarece autorii au Incercat sa se sustraga cercetarilor, politistii au plecat in urmarirea lor. In scurt timp, componentii patrulei au reusit sa-l retina pe unul dintre fugari, Florin-Daniel M. (20 ani), din Braila, care abandonase poseta sustrasa In curtea unui imobil de pe str. Unirii. In urma cercetarilor a fost stabilita si identitatea complicelui, respectiv Cristian-Daniel M. (21 ani), din Braila. Prejudiciul, In valoare de 350 RON, a fost recuperat si predat partii vatamate, in cauza Intocmindu-se dosar penal. Cercetarile continua cu autorii In stare de libertate.
Citeva ore mai tirziu, politisti din cadrul Biroului de Politie Urbana i-au depistat pe Iulian S. (16 ani) si Doru-Petre S. (16 ani), ambii din Braila, In timp ce se deplasau pe str. Carantina, avind asupra lor o geanta de voiaj In care se aflau articole de Imbracaminte. In urma cercetarilor s-a stabilit ca geanta si continutul acesteia nu le apartinea, fiind sustrasa dintr-un autoturism "MATIZ", parcat pe strada mai sus amintita. Valoarea prejudiciului este de 800 RON si a fost recuperata, iar cei doi s-au ales cu dosare penale. In noaptea de 26 spre 27 ianuarie, Dispeceratul SC "Braicar" SA Braila a sesizat la Politie ca un tinar a distrus oglinzile retrovizoare a doua autovehicule parcate In fata sediului. Echipa operativa deplasata la fata locului a identificat autorul, In persoana lui Andrei S. (18 ani), din Braila. Prejudiciul cauzat este de 150 RON.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii