Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Automobilistii braileni au urcat pe podium la prima etapa a Campionatului National de viteza pe traseu montan

Primele doua etape ale Campionatului National de viteza pe traseu montan s-au desfasurat la Magura si au fost organizate de ACR Buzau in colaborare cu autoritatile locale. La startul competitiei s-au aflat 18 automobilisti licentiati si 8 amatori, printre acestia din urma numarindu-se si brailenii Ionel Chesaru si Liviu Tirulescu care au concurat pe autoturisme Dacia 1310.
La finalul primei etape, Ionel Chesaru s-a clasat pe locul al doilea, iar Liviu Tirulescu pe pozitia a treia, ei fiind departajati de doar citeva miimi de secunda.
In cea de a doua etapa a participat doar Ionel Chesaru si cu toate ca a realizat un timp superior celui din prima zi el nu a reusit sa mai prinda podiumul pentru 280 de miimi de secunda.
Dupa primele doua etape, in clasamentul general provizoriu I. Chesaru are 6 puncte.
"Primele doua etape au fost organizate foarte bine de catre buzoieni si ceea ce m-a impresionat a fost faptul ca startul a fost dat de fiecare data de catre subprefectul judetului, ceea ce denota ca acest sport se bucura in continuare de sustinere si ca nu va disparea. Cu toate ca nu au o experienta mare, cei doi automobilisti braileni au facut o figura frumoasa si cu siguranta se vor afla printre protagonisti si la etapele care vor urma" a declarat Valentin Nemtanu, presedintele Hobby Autosport care la aceste doua etape a indeplinit functia de comisar sportiv.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii