Mergi la conţinutul principal

Automobiliști de la Hobby Auto Sport Brăila, pe podium la Iași

* la ultima etapă a Campionatului Național de Super Slalom, Petre Gabriel Solca s-a clasat pe primul loc, la juniori * Dana Covalschi a bifat două locuri trei

 

Ultima etapă a Campionatului Național de Super Slalom a reunit la Iași   peste 66 de piloți, iar competiția a avut toate ingredientele, vreme frumoasă, traseu de viteză, tehnic, desfășurare în centrul orașului. Piloții și-au etalat cunoștințele pe un traseu care a trecut prin fața Casei Dosoftei și a magazinului central, pe langă Palatul Culturii. La competiție au asistat mulți ieșeni dornici să urmărească acest spectacol automobilistic.

Clubul Hobby Auto Sport Brăila a fost reprezentat de doi piloți licențiați și ambii s-au regăsit pe podiumul de premiere.

Locul întâi la juniori a fost câștigat de brăileanul Petre Gabriel Solca, elev la Colegiul Național “Nicolae Bălcescu”, care a pilotat un Citroen  Saxo. Vicepreședinta clubului brăilean, Dana Covalschi, pe un Audi S4, a urcat de două ori pe treapta a treia a podiumului de premiere, la clasa 5, cea rezervată motoarelor cu este 2000 cmc și la clasa 3 feminin.

“Din clubul nostru, doi bravi piloți licențiați au confirmat că “Toamna se  numară bobocii”!! Pot afirma că pentru viitorul Raliu al Prieteniei  Braila - Dobrich, concurs cu participare internațională, cu start din Brăila, concurs transfrontalier și unic în estul Europei, din 13-17 octombrie 2022, avem doi piloți dintre cei șase înscriși, cu performanțe ce ne dau  mari speranțe. Suntem un club mic, cu posibilități limitate, dar ne impunem în patru campionate naționale și ne mândrim cu rezultatele obținute. Sigur, la final de an vom avea piloți clasați pe podiumurile de premiere în cel puțin trei campionate naționale”, ne-a declarat Valentin Nemțanu, președintele clubului Hobby Auto Sport Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro