Mergi la conţinutul principal

Automatele de bilete vandalizate au fost repuse în funcțiune

* mai puțin trei astfel de automate, ale căror componente au fost comandate în Italia * la sfârșitul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie a.c., indivizi necunoscuți au vandalizat 10 automate de bilete ale SC ”Braicar” SA Brăila, sustrăgând, totodată, încasările zilei și componente electronice

 

Șapte din cele 10 automate de bilete vandalizate la finele lunii noiembrie a.c. au fost reparate și repuse în funcțiune, din resurse proprii, precizează conducerea companiei de transport public de călători. Potrivit ing. Cristian Domnițeanu, directorul SC ”Braicar” SA Brăila, pentru celelalte trei automate distruse de indivizi certați cu legea sunt așteptate componentele comandate în Italia.

”Până astăzi (17 decembrie - n.r.) echipele noastre au repus în funcțiune 7 automate de bilete din cele 10 vandalizate, celelalte 3 urmând a fi reparate la începutul săptămânii viitoare. Am comandat, deja, în Italia, compontele care trebuie înlocuite, respectiv cititorul de monede și de bancnote”, ne-a declarat ing. Cristian Domnițeanu. Din fericire, de la începutul lunii decembrie, nu au mai fost semnalate astfel de cazuri reprobabile pe raza municipiului Brăila, ceea ce denotă faptul că poliția stă cu ochii pe răufăcători.

Reamintim că, potrivit conducerii SC ”Braicar” SA Brăila, în decursul mai multor nopți de la sfârșitul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie a.c., indivizi necunoscuți au vandalizat mai multe automate de vânzare bilete aparținând companiei de transport public de călători. ”Aceste acte antisociale au provocat societății noastre un prejudiciu destul de însemnat, ținând cont și de faptul că, odată cu încasările zilei, din aparatele vandalizate au fost sustrase și componentele electronice ale acestora. Cu privire la aceste aspecte, a fost sesizată Poliția Municipiului Brăila, care efectuează cercetări”, preciza, la acea dată, directorul companiei prejudiciate.  

În perioada sus-menționată, au fost vandalizate nu mai puțin de 10 automate de vânzare a biletelor ”Braicar” SA aflate în stațiile de autobuz amplasate în mai multe zone ale municipiului: Complexul Winmarkt, Piața Halelor, Piața Microhală și Bloc Turn (Calea Galați).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro