Mergi la conţinutul principal

Autoevaluarea activității Flotilei Fluviale pentru anul 2023

• evenimentul a avut loc săptămâna aceasta, la sediul Comandamentului Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu”, în prezența locțiitorului șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral de flotilă Marcel Neculae

 

Săptămâna aceasta, la sediul Comandamentului Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu” Brăila, de pe Strada Împăratul Traian, a avut loc, în prezența locțiitorului șefului Statului Major al Forțelor Navale Române, contraamiral de flotilă Marcel Neculae, ședința de autoevaluare a activității pentru anul 2023 a marinarilor militari din toate structurile marii unități militare. Au fost prezenți reprezentanții tuturor structurilor din cadrul Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu” Brăila, precum și reprezentanți ai altor structuri militare din Garnizoana Brăila.

În analiza susținută de comandantul Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu”, contraamiral de flotilă Nicu Chirea împreună cu echipa sa de comandă, au fost prezentați principalii indicatori care au evidențiat efortul personalului militar și civil în anul 2023 și au fost expuse directivele de acțiune pentru anul viitor.

Au fost prezentate, de asemenea, principalele activități desfășurate în acest an, modul de îndeplinire a obiectivelor pentru perioada evaluată, precum și direcțiile de acțiune stabilite pentru anul următor.

„Locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Navale Române , contraamiral de flotilă Marcel Neculae, a mulțumit personalului Comandamentului și al structurilor subordonate pentru profesionalismul demonstrat pe timpul desfășurării activităților din acest an și le-a urat succes în toate proiectele viitoare”, au precizat surse din cadrul marii unități încartiruite la Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro