Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In autobuzele "Braicar" vor fi montate compostoare noi

Conducerea societatii "Braicar" a anuntat ca va monta in toate autobuzele "BMC" validatoare de bilete de calatorie, mai cunoscute sub denumirea de "compostor". Concret, directorul general al unitatii, Cornel Sandulescu, a explicat ca in primul trimestru al anului in curs, cel mai probabil in primavara, va achizitiona aceste aparate care vor inlocui rudimentarele dispozitive metalice. "Noile aparate de validare a biletelor vor fi montate cite doua in fiecare dintre autobuzele marca "BMC" pe care societatea le are in dotare. Aceste aparate vor marca prin imprimare pe hirtia biletului de calatorie ora, data, cursa si va identifica si vehiculul, fiecare autobuz urmind a primi un cod unic de inregistrare. In acest fel, speram sa inlaturam posibilitatea de a circula cu un bilet de mai multe ori, practica intilnita inca in rindul calatorilor", ne-a declarat sursa citata, adaugind ca demersul in sensul achizitionarii validatoarelor va fi initiat cu firma care a adus si montat in statiile "Braicar" noile automate de bilete.
Important de mentionat este ca, la acest moment, in parcul auto al societatii de transport public de persoane la care municipalitatea este actionar unic sint 30 de autobuze noi, marca "BMC", situatie in care se poate aprecia ca "Braicar" va achizitiona cel putin 60 de validatoare de bilete.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii