Mergi la conţinutul principal

Autobuzele și tramvaiele SC "Braicar" SA au fost igienizate și dezinfectate

* pe lângă toate acestea, au fost înlocuite tapițeriile uzate din mijloacele de transport în comun * operațiunea s-a desfășurat la Secția de Transport Electric și Auto (STEA) Vidin, cinci weekenduri la rând, cu implicarea a două echipe ale "Braicar" SA

 

Timp de cinci weekenduri la rând, zecile de autobuze și tramvaie aflate în administrarea SC "Braicar" SA Brăila au fost igienizate, spălate și dezinfectate de echipele societății, la Secția de Transport Electric și Auto (STEA)  Vidin, în contextul începerii noului an școlar. Unde a fost cazul, au fost înlocuite tapițeriile uzate cu altele noi.

Astfel, pe lângă activitatea zilnică de curățenie și splălare, conducerea companiei de transport public de călători a inițiat, zilele acestea, un amplu program de cosmetizare, igienizare, precum și de schimbare a tapițeriei uzate în toate mijloacele de transport în comun - autobuze și tramvaie aparținând societății. În paralel, s-au efectuat și proceduri de dezinfecție specifice combaterii virusului SARS CoV-2.

"Prin modul în care s-au executat aceste operațiuni de curățare și dezinfecție a mijloacelor de transport, s-a avut în vedere asigurarea unor condiții optime de călătorie pentru cetățenii brăileni, cărora le mulțumim, pe această cale, că au ales transportul în comun ca mijloc de deplasare pentru satisfacerea necesităților proprii", ne-a declarat directorul SC "Braicar" SA, ing. Cristian Domnițeanu.

Reamintim că, zilnic, pe traseele companiei de transport public de călători circulă aproape 60 de autobuze.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro