Mergi la conţinutul principal

Autobuzele «Braicar» trag tot la pompele «Rompetrol»

Compania publică de transport în comun şi-a păstrat şi în acest an furnizorul de motorină pentru autobuzele ce asigură serviciul de utilitate publică în municipiu. În urma licitaţiei deschise organizate de SC "Braicar" a fost desemnată câştigătoare oferta "Rompetrol Downstream", cu sediul în Bucureşti. Valoarea finală a contractului încheiat este de aproape 2,903 milioane lei, plus TVA, rezultând o economie de 0,373 milioane lei comparativ cu valoarea estimată, de la care a plecat licitaţia (3,276 milioane lei, fără TVA). Trebuie precizat că la licitaţie s-au înscris cu ofertă trei furnizori de combustibil.
Şi anul trecut, tot de la "Rompetrol" s-au alimentat autobuzele "Braicar", în cadrul unui contract ceva mai mare, de aproape 3,543 milioane lei (fără TVA), estimat iniţial undeva la 3,9 milioane lei (fără TVA).
"Braicar" a lansat pe final de 2015 în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) procedura achiziţiei publice de combustibil şi, aşa cum aminteam mai deveme, s-a mers pe varianta organizării unei licitaţii deschise, cu unic criteriu de atribuire "preţul cel mai scăzut". Anunţul de atribuire a fost publicat în SEAP, în urmă cu câteva zile.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro