Mergi la conţinutul principal

Aurul la 110 m garduri la naţionalele U20 s-a disputat între doi brăileni

* Alexandru Şendrea, de la CSM Brăila, este noul campion naţional * Darius Techiu a cucerit argintul * Denis Neacşu, de la CSM Brăila, dublu medaliat cu bronz * tot o medalie de bronz a cucerit Denisa Balaban * Şendrea şi Neacşu vor reprezenta România la Balcaniada de atletism şi la Campionatul Mondial de atletism U20

 

 

 

Cluj Arena a găzduit în weekend-ul recent încheiat finala Campionatului naţional de atletism rezervat categoriei de vârstă U20, competiţie la care din nou brăilenii au demonstrat că sunt specialişti în probele de garduri.

Lupta pentru titlul naţional în proba de 60 m garduri masculin s-a dat între brăilenii Alexandru Şendrea, de la CSM Brăila, şi Darius Techiu, sportiv cu dublă legitimare LPS Brăila – CSM Oneşti. Medalia de aur i-a revenit lui Alexandru Şendrea, atlet de la grupa profesoarei Irina Roată, iar Darius Techiu, de la grupa profesorului Fănel Ionescu, şi-a adjudecat medalia de argint.

Denis Neacşu de la CSM Brăila, tot de la grupa profesoarei Irina Roată, şi-a trecut în cont două medalii de bronz, la 400m şi la 200 m, cu noi recorduri personale, 48:68 secunde, respectiv 22:05 secunde.

În urma acestor rezultate, Alexandru Şendrea şi Denis Neacşu au obţinut biletele pentru Balcaniada de atletism şi pentru Campionatul Mondial de atletism U20, competiţii internaţionale care vor avea loc la finalul acestei luni, respectiv începutul lui august.

Rezultatele sunt foarte bune şi îi felicit pe cei doi sportivi, Şendrea şi Neacşu, care vor reprezenta CSM Brăila şi România la Balcaniadă şi la Campionatul Mondial”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

Pe locul al treilea, la 100 m garduri, s-a clasat Denisa Balaban, de la grupa profesorului Fănel Ionescu.

Finala de 110 m garduri a fost una interesantă, în care doi brăileni s-au luptat pentru medalia de aur. De data aceasta Darius Techiu a obţinut locul al doilea. Denisa Balaban (LPS Brăila – CSM Oneşti) a realizat baremul pentru Campionatul Mondial U20 din august, însă ea a avut cel de-al treilea timp din concursul fetelor şi la mondiale vor merge primele două. Însă ambii noştri sportivi merită felicitări”, a spus profesorul Fănel Ionescu.

Ştefan Lâlă, de la CSM Brăila, s-a clasat pe locul al 6-lea, la 400 m garduri.

La competiţia de la Cluj, Darius Techiu şi Denisa Balaban au realizat noi recorduri personale în proba de 200 m plat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro