Mergi la conţinutul principal

Aur și argint pentru Mario Grozea, de la CSM Brăila, la naționalele de atletism, copii 1

* Pavel Bunea, de la LPS Brăila, campion național la 60 m garduri, copii 2

 

Finala Campionatului Național de atletism rezervată copiilor 1 și 2, care practic a încheiat sezonul competițional de sală, a fost o competiție reușită pentru atleții celor două cluburi brăilene, CSM și LPS.

La copii 1, Mario Grozea, de la CSM Brăila, pregătit de profesoara Anamaria Necoară, a devenit campion național la 60 m garduri și a cucerit argintul la 60 m plat. Marcel Colța s-a clasat pe locul al 5-lea la triatlon, Rebeca Băjănică a ocupat poziția a 7-a la 60 m plat, iar la 200 m plat s-a clasat a 8-a. În concursul copiilor 2, Bianca Ichim s-a calificat în finala probei de 60 m garduri. Ceilalți sportivi de la CSM Braila sunt pregatiti de profesoarele Irina Roată și Anamaria Codreanu.

La 60 m garduri, copii 2, titlul de campion național a fost adjudecat de Pavel Bunea, sportiv legitimat la LPS Brăila și care este pregătit de profesorul Nicolae Iorga. Tot de la LPS Brăila, Cătălina Bunea, de la grupa profesoarei Sica Lazăr, s-a clasat pe locul al 4-lea la 60 m garduri, copii 1, același rezultat fiind realizat de Rareș Simion de la grupa profesoarei Anilena Anton, la 60 m garduri, copii 2, precum și de ștafeta 4x200 m, copii 2, formată din Rareș Simion, Răzvan Voncilă, Lucian Mihailov, Pavel Bunea. Ștafeta 4x200 m fete, copii 2, formată din Anamaria Iancu, Teodora Țarălungă, Elena Amărăzeanu, Anamaria Crețu, s-a clasat pe locul al 5-lea iar Anamaria Iancu a ocupat poziția a 6-a, la 60 m garduri, copii 2.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro