Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE Șoferul a fost reținut pentru tentativă de omor. Audieri și cercetări în curs în cazul șoferului care a dat cu mașina peste atacatorul fratelui său

* potrivit procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, în cauza accidentului produs miercuri pe o stradă din cartier Lacu Dulce, când un tânăr a fost spulberat de mașină, imagini video fiind transmise online, ancheta este în curs * și de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila ni s-a transmis că au fost audiate toate persoanele implicate în conflict și se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, sub coordonarea procurorului * față de șoferul care l-a lovit pe tânărul aflat pe marginea drumului nu se luase, până ieri la închiderea ediției, vreo măsură preventivă

 

 

 

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Brăila informează că poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au continuat cercetările, iar în urma probatoriului administrat, dosarul penal a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de şofer, acesta fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ «Războiul» din Lacu Dulce! Cercetările în acest caz sunt în desfășurare, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, toți cei implicați fiind audiați. Ancheta este desfășurată de polițiștii din cadrul inspectoratului de Poliție Județean Brăila, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriab (PJ) Brăila. Nu s-a luat vreo măsură preventivă față de șoferul care a lovit violent cu mașina un tânăr aflat pe marginea șoselei, în cartier Lacu Dulce, după cum ne-a transmis ieri reprezentantul PJ Brăila. Și de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila ni s-a transmis ieri că au fost audiate toate persoanele implicate în conflict și se continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea procurorului.  Până joi după-amiază, la închiderea ediției, nu s-a dispus vreo reținere față de șoferul care l-a lovit pe tânărul aflat pe marginea drumului.

După cum v-am informat, o altecație violentă a pornit între doi tineri miercuri după-amiază și apoi a urmat un accident provocat în scop de răzbunare. Un tânăr din Lacu Dulce l-a agresat pe altul, posibil cu un cuțit după cum au spus unii martori, iar fratele acestuia a dat cu mașina peste agresor. Altercația a pornit pe Șos. Râmnicu Sărat, însă apoi spiritele s-au încins pe strada Cazasului din cartier Lacu Dulce. Polițiștii au intervenit.

Potrivit datelor transmise de la IPJ Brăila, miercuri după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat a avut loc un conflict, în urma căruia, un tânăr de 29 de ani l-ar fi agresat pe un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Brăila.

Astfel, fratele brăileanului agresat l-a lovit cu mașina pe tânărul de 29 de ani, acroșând și gardul unui imobil de pe strada Cazasului. „În urma evenimentului, un pasager din vehicul și cei doi tineri implicați în conflict au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferul, în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost condus la sediul poliției pentru audieri”, au transmis lucrătorii IPJ.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Un martor ne-a declarat că șoferul a dat peste un alt tânăr cu mașina, după ce acesta i-ar fi lovit fratele cu cuțitul. Astfel, frații celui atacat ar fi venit cu mașina și au dat peste atacator. „Au vrut să facă ei legea, au dat cu mașina peste agresor”, a spus martorul aflat în cartier Lacu Dulce.

Potrivit unor surse din anturajul celui lovit cu mașina, Silviu B., acesta a fost internat în spital după accident, dar nu a suferit răni grave, iar viața nu i-a fost pusă în pericol.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii