Mergi la conţinutul principal

Au sosit primele donaţii în campania “Un înger de Crăciun”

• doi brăileni cu suflet de aur au venit la sediul redacţiei noastre pentru a le oferi o bucurie copiilor mai puţin norocoşi din Brăila • o altă donaţie a venit din partea Liceului Teoretic “Nicolae Iorga”

 

La nici 24 de ore de la lansarea campaniei “Un înger de Crăciun”, campanie prin care Asociaţia pentru Adevăr şi cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” s-au angajat să le împlinească dorinţele a 25 de copii mai puţin norocoşi din municipiu şi judeţ, brăilenii cu suflet de aur au venit la sediul redacţiei noastre pentru a le oferi o fărâmă de bucurie. Doi brăileni care au dorit să rămână sub anonimat au ales să ajute prin donaţii în bani, de 1.500 lei, respectiv 100 lei, iar voluntarii campaniei vor avea grijă ca dorinţele copiilor să se împlinească. Tot vineri, elevii şi profesorii de la Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” au donat 300 lei acestei cauze, bani strânşi în urma unui târg de prăjituri. Le mulţumim din inimă acestor oameni care se gândesc la semenii lor şi ne dorim ca gestul lor să aibă ecou în rândul cât mai multor persoane. 

Campania “Un înger de Crăciun” îşi propune să ajute copiii care deşi duc lipsă de multe lucruri materiale, merg la şcoală în fiecare zi, învaţă foarte bine şi speră ca într-o zi să devină aviatori, educatori sau doctori. Aceştia ne-au transmis dorinţele lor prin intermediul unor scrisori şi noi ne dorim să le fim alături de sărbători. Ne dorim să fim îngeri de sărbători pentru aceşti îngeraşi, fetiţe şi băieţei, iar ei să primească exact ce au nevoie. Şi poate ceva în plus! Dar, la fel de mult, ne dorim ca şi fraţiorii şi surioarele lor să vadă că Moşul le-a primit mesajele şi, de ce nu, să ajutăm şi alţi copii aflaţi în situaţii similare. De aceea ne-am dori să vă alăturaţi campaniei noastre şi să fiţi şi voi îngeri de Crăciun, iar împreună să ajutăm mai mulţi copii nevinovaţi. Şi astfel, înger cu înger, vom învăţa împreună ce înseamnă BUCURIA, IUBIREA şi GENEROZITATEA. Ne-aţi fost de atâtea ori alături, să fim ÎMPREUNĂ şi de Crăciun!

În ediţia print a cotidianului nostru, în ediţia online sau pe pagina evenimentului special creat pe Facebook - “Un înger de Crăciun” vă vom ţine la curent cu toate activităţile legate de această campanie.

Aşadar, anul acesta, de Crăciun, şi tu poţi să fii un înger!

Fii îngerul care binecuvântează Crăciunul unui copil mai puţin norocos!

Îndeplineşte-i dorinţa, oferă-i darul mult aşteptat sau donează!

#impreunadecraciun

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro