Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au inceput lucrarile de racordare a noului canal colector la cel vechi

In aceasta luna, municipalitatea a dat unda verde inceperii lucrarilor de racordare a noului canal colector la cel vechi. Astfel, brailenii vor fi nevoiti ca, pentru o perioada de o luna - o luna jumatate, sa suporte neplacerile legate de aceste lucrari, care vor determina si niste blocari de sectoare de drum. Asa cum ne-a declarat primarul Constantin Cibu, se incearca sa se blocheze traficul cit mai putin, din acest motiv s-au inceput racordarile pe portiunile de drum mai putin circulate, urmind sa se extinda si inspre celelalte: "Din nefericire nu avem ce face. O sa fie putin deranj o perioada. Am inceput dinspre Plantelor, cum ar veni dinspre Dunare, si mergem inspre oras. O sa trebuiasca sa oprim si traficul prin diferite zone un timp. Dar asta o sa se termine destul de repede". La rindul sau, Vasile Trandafir, referent in cadrul Primariei Braila, a explicat ca, in perioada urmatoare, se vor efectua lucrari in zonele Rosiori - Primaverii, Rosiori - Dorobanti, pe strazile Scolilor, Albinei, 1 Decembrie, Dianei, Closca, Garii, Apollo, Carpati, Brates. Acesta a mai adaugat ca lucrurile merg destul de greu, deoarece in momentul in care se sapa pentru a se face racordarea, se descopera ca vechiul canal e colmatat si trebuie curatat, ceea ce dureaza destul demult: "Mai e si problema ca 80% din lucrari trebuie sa se faca sub linia de tramvai, si aici o sa avem nevoie de cooperarea "Braicar". Daca resusim sa gasim un utilaj care sa faca racordarea fara a intrerupe traficul pentru sapaturi vom merge pe varianta asta, daca nu, trebuie sa intrerupem. O sa discute domnul primar saptamina asta cu toti cei implicati, sa vedem ce facem".
Intrebat cum mai sta cu plata datoriilor catre creditori firma greceasca "Athena", Constantin Cibu ne-a declarat ca s-au achitat jumatate din sumele restante, dar ca nu a venit inca nimeni sa ii prezinte graficul de lucrari. Amintim ca primarul asteapta acest grafic inca de la inceputul anului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii