Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Au furat o bovina de 16 milioane de lei, apoi au pierdut-o

Dupa ce s-a sustras un timp urmaririi penale, Cristinel Hristian, 24 de ani, individ originar din judetul Vaslui, a fost trimis in judecata pentru violare de domiciliu si furt calificat. Impreuna cu un alt raufacator, anume Punga Gheorghe, Hristian a sustras, in vara lui 2004, o bovina in valoare de 16 milioane de lei. Hotii n-au avut parte de bietul animal, pentru ca l-au pierdut in padure. Vaca a fost gasita ulterior in cireada de bovine a comunei Chiscani.
Furtul a fost comis in seara zilei de 9 august 2004. Dupa ce s-au imbatat, in jurul orei 23.00, Cristinel Hristian si Punga Gheorghe au trecut in IMB cu barca, apoi s-au deplasat la gospodaria lui Vasile L., situata aproape de SNIF. Din curte, hotii au intrat in grajd si au luat cu ei o bovina. Ei au dus animalul la malul Dunarii si, dupa ce l-au urcat in barca si l-au trecut pe malul opus, l-au ascuns in padure, la vreo 300 de metri departare. In seara urmatoare, Hristian si Gheorghe au dus vaca aproape de comuna Chiscani, pe malul Dunarii, si au legat-o de un copac. Ei au cautat clienti care sa cumpere animalul, insa nu au gasit. Cind s-au intors sa ia bovina, cei doi au constatat ca "disparuse" si ca politia se afla, deja, pe urmele lor. Animalul a fost recuperat destul de repede, iar Punga a fost incatusat si trimis in judecata. Acum, e rindul lui Hristian sa dea socoteala in fata instantei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii