Mergi la conţinutul principal

Au fost premiati cistigatorii de la Festivalul "Haka" la rugby tag

Simbata trecuta, la restaurantul Sport a avut loc festivitatea de premiere a echipelor care au obtinut primele trei locuri la Festivalul "Haka", la rugby tag, competitie cuprinsa in programul lansat de catre DSJ, "Luna miscarii pentru sanatate", un concurs organizat de Rugby Club Braila in colaborare cu Federatia Romana de Rugby si Liceul cu Program Sportiv, finantarea fiind asigurata de catre Directia pentru Sport a Judetului.
Programul festivalului a cuprins doua actiuni majore, prima fiind competitia in sine, cea de-a doua a fost, de fapt, o recompensa a participantilor, prin organizarea unei excursii la Federatia Romana de Rugby si la meciul international Stejarii Bucuresti - Petrarca Padova din cadrul etapei a treia a Challenge Cup.
Echipelor care s-au clasat pe podium, Gr.Sc. Anghel Saligny, grupare pregatita de profesoara Georgeta Puscasiu, Mihu Dragomir antrenata de profesoara Adriana Albusoiu si echipa Scolii nr.1 din Tufesti, de care se ocupa profesorii Dan Cioroiu si Catalin Cocirlea
le-au fost oferite cupe, tricouri cu insemnele FRR si DSJ Braila, diplome si mingi de rugby.
"Un impact deosebit pentru copiii care au participat la Festivalul "Haka" l-a avut vizionarea jocului international de rugby care s-a desfasurat pe terenul Arcul de Triumf. Din discutiile purtate cu elevii si profesorii participanti a reiesit dorinta acestora de a se organiza si in primavara anului viitor un campionat local de rugby tag cu participarea unui numar de opt echipe din ciclul gimnazial", a declarat Dan Niculescu, organizatorul proiectului "Haka".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu