Mergi la conţinutul principal

Au fost desemnați câștigătorii Trofeului “Free Children” - ediția 2023

• la această competiție au participat 100 de preșcolari, cu vârste între 3 și 6 ani • toți au primit dulciuri

 

La finalul lunii mai, la grădinița Free Children, a avut loc tradiționalul turneu de șah rezervat preșcolarilor, Trofeul “Free Children”, o competiție care în acest an a fost organizată de clubul Orizont 64 în parteneriat cu Comitetul Olimpic Român – filiala Brăila. La turneu au participat 100 de copii cu vârste între 3 și 6 ani și a fost structurat pe cinci grupe de vârstă. La fiecare grupă s-a jucat eliminatoriu până au rămas trei jucători și din acest moment s-a jucat fiecare cu fiecare pentru desemnarea câștigătorilor.

Irina Gogonel a câștigat turneul grupei A, pe locul al doilea s-a clasat Eveline Pricop iar pe al treilea Rebeca Poenaru.

La grupa B, podiumul a avut următoarea configurație: 1. Marta Vladimir, 2. Eva Tornea, 3. Ema Irgoveanu. La această secțiune, Maria Marta a fost recompensată cu mențiune. La grupa C, victorioasă a fost Ana Maria Florea. Următoarele două locuri de pe podium au fost adjudecate de Bogdan Pârlog, respectiv Amira Mihăilă, iar David Istoc a primit o mențiune.

Pe primele două locuri, la grupa D, s-au clasat în ordine Ana Rugină, Ilinca Mocanu, iar la grupa E, podiumul a avut următoarea configurație: 1. Iustin Androniu, 2. David Gugiu, 3. Beatrice Cornea. Cristina Ailoaie a primit mențiune.

Clubul Orizont 64 i-a acordat un premiu special Amaliei Chitan, vicecampioana ediției trecute, care a jucat o partidă demonstrativă cu unul dintre câștigătorii din acest an, Iustin Androniu. Clubul brăilean, coordonat de candidat maestru în șah, Ionel Balcan, a mai acordat și alte premii concurenților de la această ediție care nu au prins podiumul de premiere.

Toți participanții de la Trofeul “Free Children” au primit dulciuri, iar câștigătorii au fost recompensați în plus cu diplome, trofee, ochelari speciali, festivitatea de premiere fiind oficiată de Corina Andronache, Mircea Cărbunaru, consilieri superiori în cadrul Direcției de Sport Brăila și Ionel Balcan, vicepreședintele clubului Orizont 64 Brăila.

“A fost o competiție reușită și felicit și pe această cale pe toți micuții șahiști care au participat și s-au luptat pentru locuri cât mai bune la acest turneu. Un sincer bravo copiilor și felicitări părinților și educatorilor pentru munca depusă de acești copii minunați”, ne-a declarat Ionel Balcan, vicepreședintele clubului Orizont 64 Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro