Au fost desemnaţi câştigătorii “Cupei Prietenia” | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Au fost desemnaţi câştigătorii “Cupei Prietenia”

• ediţia a III-a a fost structurată pe trei secţiuni: fotbal, fotbal tenis şi tenis de masă • peste 130 de elevi şi studenţi au participat la evenimentele sportive, în cele trei zile de concurs

 

Timp de trei zile Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila (F.I.A.B.), în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, cea care a asigurat premiile, a organizat cea de a III-a ediţie a competiţiei denumite de organizatori, “Cupa prieteniei”. Competiţia s-a derulat la trei discipline sportive, fotbal, fotbal tenis şi tenis de masă, iar evenimentele au avut loc la baza sportivă a DJST din parcul Monument şi la sediul clubului Activ TT din cartierul Hipodrom.

Competiţia a avut drept scop ca elevii de liceu să socializeze cu studenţii facultăţii prin modalităţi clasice de petrecere a timpului liber precum şi de promovare a Facultăţii de Inginerie şi Agronomie din Brăila în rândul absolvenţilor din sistemul de învăţământ preuniversitar”, se specifică în comunicatul emis de organizatori.

La prima competiţie au participat 84 de tineri, împărţiţi în 12 echipe, 7 de la liceele din Brăila şi 5 de la Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila.

Pe locul întâi s-a clasat echipa Liceului Tehnologic “Grigore Moisil” formată din Leonard Nedelcu, Andrei Ianou, Albert Chiburţă, Andrei  Răileanu, Alexandru Bornescu, Gabriel Gălbineanu, Leonard Tihanov, pe al doilea echipa Liceului Tehnologic “Panait Istrati”, formată din Răzvan Băcanu, Cristian Bîtcă, Ionuţ Cerchia, Alexandru Dinu, Alin Ene, Iulian Giol, Ştefăniţă Sava, iar pe al treilea

formaţia Facultăţii de Inginerie şi Agronomie Brăila, formată din studenţi de la domeniul mecanic şi anume Corneliu Crăciun, Dragoş Mladin, Adrian Papuc, Dragoş Rotaru, George Priceputu, Silviu Mircea, Claudiu Rădoi.

DJST le-a acordat primelor trei echipe premii constând în diplome, medalii, tricouri inscripţionate, iar câştigătoarea a primit şi trofeul “Cupa Prieteniei”.

La fotbal-tenis primele trei locuri au fost ocupate în ordine de Facultatea de Inginerie şi Agronomie Brăila, cu o formaţie alcătuită din Claudiu Rădoi şi Cătălin Oancea, pe locul secund s-a clasat o echipă mixtă formată din Leonard Tihanov (Grigore Moisil) şi Adrian Papuc (F.I.A.B), iar poziţia a treia a fost adjudecată de echipa Facultatăţii de Inginerie şi Agronomie, formată din Adrian Costin şi Florin Kirilov. La finalul turneului, DJST le-a oferit câştigătirilor diplome, medalii, reviste de specialitate şi tricouri inscripţionate.

În cea de a treia zi au avut loc întrecerile la tenis de masă, ierarhia finală fiind următoarea: 1 Marius Gheorghe ((F.I.A.B), 2 Leonard Tihanov (Grigore Moisil), 3 Silviu Mircea (F.I.A.B).

DJST le-a oferit câştigătorilor reviste de specialitate şi tricouri inscripţionate.

La ediţia din acest an a “Cupei Prietenia” au participat peste 130 de elevi şi studenţi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro