Mergi la conţinutul principal

Au început înscrierile pentru Festivalul “George Grigoriu”

• acestea se pot face până pe data de 30 martie 2017, atât pentru  concurenţii români,  cât şi pentru cei străini

 

Cea de a  a XIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară “George Grigoriu” va avea loc în intervalul 26-28 mai 2017, iar participarea este deschisă tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 – 30 ani, împliniţi până la data preselecţiei. Potrivit informaţiilor furnizate de Centrul de Creaţie Brăila, concursul se desfăşoară cu acompaniament orchestral (live), iar laureaţii ediţiilor precedente -însemnând câştigătorul Trofeului şi câştigătorii premiilor I, II şi III,  nu mai pot participa la concurs. De asemenea, în cazul participării unui concurent la două ediţii consecutive ale festivalului, o a treia participare nu este posibilă.

Înscrierile se pot face până pe data de 30 martie 2017, atât pentru concurenţii români,  cât şi pentru concurenţii străini, sau,  valabil doar pentru concurenţii români,  aceştia pot depune dosarul de înscriere direct la locul efectuării preselecţiei, în data de 01 aprilie 2017, începând cu ora 10.00, la sediul Societăţii Române de Radiodifuziune, Bucureşti, în faţa juriului de preselecţie. 

Premiile acordate sunt următoarele:

Trofeul George Grigoriu – 5.000 euro

Premiul I –2.500 euro

Premiul II –2.000 euro

Premiul III –1.500 euro

3 menţiuni a câte 500 euro.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro