Mergi la conţinutul principal

Atletul Robert Simion este triplu campion naţional de juniori II

• sportivul de la LPS Brăila a câştigat probele de 110 m garduri, 200 m plat precum şi ştafeta 4X100 m plat, alături de Robert Hariga, Darius Techiu şi Lucian Sâmpetru • Hariga, vicecampion naţional la garduri

 

Finalale Campionatului naţional de atletism în aer liber pentru juniori II le-au adus brăilenilor noi medalii în palmares.

Robert Simion, sportiv pregătit de profesoara Sica Lazăr, a devenit triplu campion naţional. Sportivul de la LPS Brăila a câştigat proba de 110 m gadruri, apoi s-a impus la 200 m plat, iar cea de a treia medalie de aur a obţinut-o cu ştafeta 4X100 m plat. Colegul său de grupă, Robert Hariga, a cucerit medalia de argint la 110 m garduri şi a devenit campion naţional cu ştafeta 4X100 m plat.

Darius Techiu, de la grupa profesorului Fănel Ionescu, încă junior III, a prins finala de garduri, unde a ieşit pe locul al 6-lea, dar a făcut parte şi din ştafeta 4X100 m, care a devenit campioană naţională. Cel de-al patrulea component al ştafetei medaliate cu aur a fost Lucian Sâmpetru.

În finalele juniorilor II au mai ajuns Denis Buricea, locul al 8-lea la garduri, şi Raul Cîrlan, de la grupa profesoarei Luiza Gorceac, locul al 7-lea la triplusalt, cu menţiunea că el este junior III. De asemenea, cea de a doua ştafetă brăileană, formată din Raul Cârlan, Cosmin Tudor, Cristian Avramescu, Claudiu Săvulescu, s-a clasat pe locul al 7-lea, la 4X100 m plat.

“Rezultate deosebite, vremea a ţinut de data aceasta cu noi, iar sportivii juniori II şi-au realizat obiectivele, cei mai mici demonstrând că sunt pregătiţi să se lupte pentru medalii la categoriile lor de vârstă”, ne-a declarat profesoara Sica Lazăr.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro