Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atletii braileni vor fi prezenti in week-endul acesta la concursurile de la Bacau si Bucuresti

Dupa ce si-au facut incalzirea la "Cupa Bistrita", atletii braileni se reintorc in acest week-end in orasul lui Bacovia pentru a participa la doua concursuri concomitent, Grand Prix-ul de seniori, tineret, juniori I si Campionatele Universitare de atletism.
Clubul Sportiv Municipal va fi reprezentat de cinci atleti, Leonard Gherghiceanu, Ana Maria Caragata, Ionut Roata, Alexandru Chiricuta si Ionel Caprisoara.
La finalul probelor se vor alcatui clasamente separate pe competitii, iar CSM-ul isi va putea trece astfel in palmares si primele medalii pe 2007.
"Teoretic, tinind cont de evolutia de saptamina trecuta, Leonard Gherghiceanu este principalul candidat la medalia de aur in proba de 60 m plat la nationale universitare, iar Caragata si Roata trebuie sa prinda podiumul la 60 m garduri si respectiv triplusalt" este de parere profesorul Fanel Ionescu.
Alti cinci atleti ai gruparii brailene, Elena Fratila, Oana Menu, Marian Petru Grozea, Alexandru Marius Popa si Horia Asmarandei vor participa in aceeasi perioada la Grand Prix-ul de juniori III de la Bucuresti.
Dar nu numai atletii vor sustine examene la acest sfirsit de saptamina, ci si reprezentantii sectiei de judo, Corina Brebenel si Alexandru Munteanu care vor participa la "Cupa Unirii", competitie ce se va derula la Focsani.
"Am intrat deja in plin calendar competitional. De acum inainte la atletism vom avea competitii in fiecare saptamina si firesc rezultatele trebuie sa fie cel putin la fel de bune ca anul trecut" a declarat Tinca Amza directoarea CSM-ului.

Juniorii LPS-ului vor sa-si realizeze baremurile pentru finale

La competitia de la Bacau vor mai participa patru juniori I, doi cu dubla legitimare LPS-CSM, Marian Chioveanu si Paraschiv Eftimie si doi de la LPS Ionel Capitaneanu si Daniel Hornet.
"Cei patru atleti sint in primul lor an de juniori I si au ca obiectiv imbunatatirea propriilor performante. De altfel aceasta reprezinta pentru ei unica verificare inaintea Campionatelor Nationale ale categoriei lor de virsta si in functie de valoarea concurentilor vom vedea care sint sansele noastre la medalii in 2007" a precizat Fanel Ionescu.
Liceul cu Program Sportiv va deplasa si un lot de 12 atleti la Grand Prix-ul de juniori III de la Bucuresti si anume Nadia Ilas, Florinel Ilie,Constantin Anghel, Eduard Tivda, Alexandru Anton, Marius Banica, Stefan Croitoru, Raisa Matei, Alexandru Iordache, Remus Frincu, Adrian Grigorescu, Laura Ene. Acestia sint sportivi de la grupele profesorilor Tasia Popescu, Nicu Roata, Fanel Ionescu, Dumitru Mihail, Sica Lazar dar numai primii doi vor insoti delegatia LPS-ului la acest concurs.
"Aceasta competitie este un fel de etapa de zona. Pentru unii dintre concurenti va fi doar o verificare a potentialului din acest moment pentru altii precum Iordache, Frincu, Grigorescu si Ene aflati in primul lor an la aceasta categorie de virsta o sansa de a-si realiza baremurile de participare la faza finala" a declarat profesorul Nicu Roata.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii