Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atletii braileni au cucerit doua medalii in prima zi a nationalelor de juniori II

In week end-ul trecut, la Bucuresti, s-au derulat Campionatele Nationale de atletism pentru juniori II, la care bineinteles ca au fost prezenti si reprezentantii cluburilor brailene.
Cu toate ca la Braila nu exista cele mai bune conditii pentru pregatirea sezonului competitional in aer liber, rezultatele obtinute in prima zi au fost foarte bune, toti cei trei atleti care au concurat reusind sa realizeze noi recorduri personale.
Andreea Alexandroaie, sportiva pregatita de profesoara Sica Lazar, s-a clasat pe locul al doilea la 100 m garduri, cu performanta de 14:83 secunde, iar in competitia baietilor, in proba de 110 m garduri, sportivul pregatit de Mihail Dumitru, Ionut Mihalcea, a obtinut medalia de bronz, timpul realizat de el fiind 15:15 secunde.
Pe urmatoarea pozitie, a patra, s-a clasat tot un brailean, Dragos Bratu (antrenoare Anilena Anton), cu timpul de 15:21 secunde.
Participind in afara concursului oficial, doi dintre cei mai valorosi atleti braileni, Ionut Vlaicu si Paraschiv Eftimie nu numai ca si-au imbunatatit recordurile personale la 110 m garduri, 14:32 si respectiv 14:41 secunde, dar si-au realizat si baremurile de participare la Campionatele Europene pentru juniori I.
In alta ordine de idei, astazi dimineata, doi dintre reprezentantii Clubului Sportiv Municipal Braila, Aurel Baciu si Leonard Gherghiceanu, impreuna cu profesorul Mihail Dumitru, au plecat la Sofia pentru a participa la Campionatele Balcanice de atletism pentru seniori.
Baciu va concura la 110 m garduri si stafeta 4 x 100 m plat, iar Gherghiceanu numai la stafeta 4 x 100 m plat.




Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii