Mergi la conţinutul principal

Atleta Andreea Marinescu este dublă vicecampioană naţională

• sportiva de la LPS Brăila a cucerit medaliile de argint la 60 m garduri şi 60 m plat • tot pe locul al doilea s-a clasat Răzvan Anghel, la garduri

 

La etapa finală a Campionatului Naţional de atletism pentru copii, LPS Brăila a cucerit 3 medalii de argint. Toate aceste clasări pe podium au fost relizate în concursul copiilor 1.

Ca de obicei, brăilenii au urcat pe podium la garduri şi sprint. Astfel, Andreea Marinescu, atletă pregătită de profesoara Anilena Anton, a devenit vicecampioană naţională atât în proba de 60 m garduri cât şi în cea de 60 m plat. Tot medalie de argint şi-a trecut în cont Răzvan Anghel de la grupa profesorului Fănel Ionescu, în finala probei de 60 m garduri.

La un pas de podium au fost Ana Anton şi Cosmin Moise, de la grupele profesorilor Anilena Anton, respectiv Nicu Roată, care au încheiat proba de 60 m garduri pe locul al patrulea.

Alţi trei sportivi de la LPS Brăila au reuşit să acceadă în finale probei de 60 m garduri copii 1, Nicuşor bratosin a ocupat locul al cincilea, Damian Toma pe al şaselea, iar Antonio Condruz pe al şaptelea.

În concursul copiilor 2, la primul lui concurs oficial la această categorie de vârstă, Ştefan Stoica de la grupa profesorului Florin Ilie s-a clasat pe locul al optulea, la 50 m garduri.

“Finalele copiilor au încheiat sezonul competiţional de sală, unul în care consider că am realizat rezultate foarte bune, având sportivi pe podium la toate categoriile de vârstă. Atleţii de la LPS Brăila au obţinut medalii la Balcaniadă şi au realizat recorduri naţionale”, ne-a declarat profesoara Anilena Anton.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro