Mergi la conţinutul principal

Atleții de la LPS Brăila s-au calificat în finalele naționalelor U16 și U18

• “Atleții noștri sunt în grafic, așteptăm cu încredere finalele”, a declarat profesoara Luiza Gorciac

 

În wekend-ul trecut a avut loc etapa a 2-a a Campionatului Național de atletism pentru categoriile de vârstă U16 și U18, prilej pentru sportivii de la LPS Brăila să-și realizeze baremurile pentru faza finală, care va avea loc peste două săptămâni.

David Gheosu, de la grupa profesoarei Sica Lazăr, a câștigat proba de 60 m garduri iar la 60 m plat s-a clasat pe locul al 4-lea. Mihai Dumbravă s-a clasat pe poziția a 4-a la 60 m garduri. Baremuri pentru finale au realizat Luis Boroditenko la 200 m și Cosmin Broască la 60 și 200 m plat. Răzvan Ștefănescu, de la grupa profesoarei Luiza Gorciac, a bifat un loc trei la 60 m garduri. Luca Satnoianu s-a clasat pe 6 la 60 m garduri, iar Rareș Serafim și-a trecut în cont două locuri 5 la 60 m garduri și triplusalt. Sara Covaci a realizat baremurile pentru finală U16, în probele de 60 m plat și 60 m garduri.

Pavel Bunea, de la grupa profesorului Nicolae Iorga, s-a clasat pe locul al 2-lea la U16, în proba de 60 m garduri.

Cătălina Burtea, de la grupa profesoarei Sica Lazăr, și-a realizat baremurile pentru 60 și 200 m plat.

Răzvan Voncilă și Ana Maria Crețu, de la grupa profesorului Nicu Roată, s-au calificat pentru faza finală.

“Atleții noștri sunt în grafic, și-au realizat noi recorduri personale, așteptăm cu încredere finalele”, ne-a declarat profesoara Luiza Gorciac.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro