Mergi la conţinutul principal

Atleții de la LPS Brăila au trecut cu brio de prima etapă a naționalelor

* urmează lupta pentru medalii în finalele copiilor care vor avea loc pe 11 și 12 iunie, la Craiova

 

La prima etapă a Campionatului Național de atletism rezervată copiilor, LPS Brăila a participat cu 24 de sportivi iar rezultatele au fost promițătoare în perspectiva finalelor. Proba de 200 m garduri, copii 2, a fost câștigată de Ștefan Dreptu, iar locul al patrulea i-a revenit lui Fabian Rusen. Ambii atleți sunt pregătiți de profesorul Florinel Ilie. La 80 m garduri, locul întâi i-a revenit tot unui brăilean de la aceeași grupă, Eugen Smeu. Denis Balaban a ocupat poziția a șasea la 200 m plat. Primele două locuri în proba de 60 m garduri, copii 2, au fost adjudecate de doi atleți de la grupa profesorului Florinel Ilie, George Manta respectiv, Eduard Filip. În proba similară a fetelor, Nicolla Lazăr a ocupat locul al cincilea.

Printre câștigătorii acestei etape de pregătire s-au regăsit Eduard Filip, Ștefan Dreptu, Eugen Smeu, Fabian Rusen și George Manta, componenții probei de ștafetă 5x80 m.

“Suntem mulțumiți pentru rezultatele obținute. Consider că rezultatele sunt promițătoare și că vom avea copii pe podium la etapa finală”, ne-a declarat profesorul Florinel Ilie.

La 60 m garduri, copii 1, primele trei locuri au revenit sportivilor de la LPS Brăila. Câștigător a fost Pavel Bunea, sportiv pregătit de profesorul Nicolae Iorga, locul al doilea i-a revenit lui Răzvan Voncilă, iar al treilea lui Denis Tihanov, ambii de la grupa profesorului Nicu Roată. Pe locul al patrulea și al cincilea, la garduri, s-au clasat Denis Marin, respectiv Ionuț Dimache.

Proba fetelor, la 60 m garduri, copii 2, a fost câștigată de Nadia Pastramă, de la grupa profesorului Nicolae Iorga, iar poziția a treia a fost adjudecată de Bianca Iordache de la grupa profesoarei Luiza Gorciac.

Ștafeta băieților, 5x80 m, formată din Costi Luciu, Denis Marin, Denis Tihanov, Răzvan Voncilă, Pavel Bunea a încheiat proba pe primul loc, iar cea a fetelor, formată din Ana Goidescu, Elena Amărăzeanu, Teodora Țarălungă, Anamaria Iancu, Anamaria Crețu, a ocupat locul al patrulea. La 200 m garduri, Anamaria Iancu, de la grupa profesoarei Anilena Anton, s-a clasat pe locul al șaselea, același rezultat fiind obținut de Anamaria Crețu la 80 m și de Florin Tănăsoiu la săritura în lungime. Tot în proba de săritură în lungime, Țarălungă a ocupat poziția a șaptea.

“Suntem pe un drum foarte bun. Felicitări tuturor participanților”, a spus profesoara Anilena Anton.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro