Mergi la conţinutul principal

Atleții brăileni, protagoniști ai Cupei RMA

* sportivii de la CSM Brăila și LPS Brăila, specialiști ai probelor de 60 m plat și 60 m garduri

 

La ediția 2022 a Cupei Romanian Masters Athletics (RMA) în proporție de 90% atleții de la CSM Brăila și LPS Brăila au realizat noi recorduri personale, ceea ce înseamnă că sunt în grafic pentru a se lupta la podium în sezonul indoor.

La U20, Alexandru Șendrea, de la grupa profesoarei Irina Roată, a câștigat proba de 60 m garduri (8:06 secunde), aceeași performanță fiind realizată, în proba de 60 m plat, la U16 de colegul său de grupă, Denis Neacșu (6:91 secunde). Neacșu a trecut al doilea linia de sosire în proba de 400 m.

La U18, Ștefan Lâlă a ocupat poziția a treia la 60 m garduri, iar la 400 m s-a clasat al 6-lea. Tot pe trei a încheiat cursa de 60 m plat Claudiu Dima. Acesta a mai concurat la 200 m, unde a ocupat poziția a 6-a. Laurențiu Stan și-a trecut în cont un loc 10 la 200 m, U18.

Mario Grozea a câștigat proba de 60 m garduri la U16, iar la 60 m plat a trecut al 6-lea linia de sosire. Tot pe primul loc s-a clasat Robert Bălin la 400 m. Bălin a sosit al doilea la 60 m garduri. Bianca Bratosin a ocupat poziția a 4-a la 60 m garduri și pe a 9-a la 400 m, Ștefania Coteș a sosit a 5-a în proba de 60 m garduri și a 7-a la 60 m plat. Rebecca Băjănică s-a clasat a 15-a la 60 m și la 200 m.

Atleții de la LPS Brăila au fost de asemenea în grafic. La juniori I, Darius Techiu, de la grupa profesorului Fănel Ionescu, s-a clasat pe locul al doilea la 60 m garduri și pe al treilea la 60 m plat, cu recorduri personale și tot la această categorie de vârstă, Raul Cîrlan, de la grupa profesoarei Luiza Gorciac a câștigat proba de triplusalt, cu o săritură ce a măsurat 13,98 m, de asemenea record personal. Denisa Balaban a ocupat poziția a 4-a la 60 m. La juniori II, Răzvan Anghel

s-a clasat pe locul al 2-lea la 60 m garduri și pe al 4-lea la 60 m, iar Rareș Serafim a bifat un loc 5 la triplusalt.

Juniorii III au fost de asemenea printre protagoniștii competiției. Răzvan Ștefănescu s-a clasat al 3-lea la 60 m garduri, Robert Iordache pe poziția a 4-a la triplusalt, Alessia Popescu a bifat un loc 6 la 60 m garduri. Sara Covaci a făcut o cursă curajoasă la 60 m garduri, ea fiind în primul an de junioare III. Maria Bunea s-a clasat pe poziția a 4-a la triplusalt, probă în care, la masculin, Robert Iordache și-a îmbunătățit recordul personal cu 1 metru și 10 centimetri.

  

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro